Tomáš Stupavský Tlačové správy

100-tisíci 4kár je zo Žiaru: Pozrite si jeho reakciu na odmenu od nového mobilného operátora!

Štvrtý mobilný operátor za štvrťrok svojho pôsobenia získal 100-tisíc zákazníkov. Pri tejto príležitosti sa 4ka rozhodla vyhľadať a odmeniť svojho jubilejného 100-tisíceho štvorkára.

Ilustračný obrázok k článku 100-tisíci 4kár je zo Žiaru: Pozrite si jeho reakciu na odmenu od nového mobilného operátora!
Zdroj: Dnes24.sk

Tomu sa hovorí šťastie! Pán Jozef Záhorec zo Žiaru nad Hronom sa len pred niekoľkými dňami rozhodol, že si kúpi SIM kartu od 4ky a pár hodín po jej aktivovaní sa dozvedel príjemnú správu, že sa stal 100-tisícim zákazníkom štvrtého mobilného operátora. Vďaka tomu získal 100-eurový kredit a balík 4G GIGA PLUS na 30 dní úplne zadarmo. Pán Záhorec, ktorý symbolicky býva na 4. poschodí, mal z tohto prekvapenia veľkú radosť.

Prečo ste sa rozhodli vstúpiť do 4ky?
Dôvod bol jednoduchý. Moja priateľka si kúpila SIM kartu Moja 4ka ako prvá a presvedčila ma, aby som rovnaký krok spravil aj ja. Keďže pracuje v Rakúsku nebolo dlho o čom premýšľať. Najviac sa nám pozdáva práve to, že štvrtý mobilný operátor ponúka rovnaké lacné volania doma aj v zahraničí.

Čiže u vás rozhodla cena za volania?
Áno, jednoznačne. Suma 4 centy za minútu je podľa mňa bezkonkurenčne najvýhodnejšia.

Kde ste si SIM kartu Moja 4ka zadovážil?
U nás na pošte, keďže je to jednoduchý spôsob a zamestnankyne pošty mi ochotne so všetkým pomohli.

Aká bola vaša prvá reakcia, keď ste sa dozvedeli, že práve vy ste ten 100-tisíci zákazník?
Neveril som, že je to pravda. Zatiaľ sa mi nikdy predtým nič podobné nestalo, aby som niečo zadarmo vyhral. Prekvapilo ma to o to viac, lebo 100-tisíc ľudí je dosť veľké číslo, aby som mal práve ja také šťastie.

Už máte premyslené ako využijete svoju výhru?
Rozhodol som sa, že sa so 100 eurovým kreditom rozdelím a využijem možnosť posielania kreditu mojim známym. Určite polovicu pošlem priateľke, keďže ona ma nahovorila, aby som sa stal 4károm.

Ako hodnotíte 4ku? Pozdáva sa vám fakt, že na Slovensku pôsobí ďalší operátor?
Určite to bol dobrý krok, keďže vzniká väčšia konkurencia a starší operátori musia takisto prehodnotiť svoju cenovú ponuku. Naopak nový operátor príde s niečím novým, čo si myslím, že sa konkrétne 4ke naozaj podarilo.

Budete 4ku odporúčať aj vašim známym?
Určite áno. Myslím si, že ceny, s akými prišla 4ka, sa skutočne oplatia a štvrtý mobilný operátor má potenciál onedlho dosiahnuť ďalších 100-tisíc zákazníkov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Foto: Tomáš Stupavský zastupujúci spoločnosť SWAN (na obrázku vpravo) odovzdáva šek 100-tisícemu 4károvi Jozefovi Záhorcovi (na obrázku vľavo).

100-tisíci 4kár je zo Žiaru
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM