Katarína Reiterová Rôzne

8 550 € na skatepark. Vybudujú v meste raj pre mladých?

Kremnické kino Akropola sa prihlásilo do projektu, z ktorého chcú získať 8 550 eur na vybudovanie skateparku. Pomôcť svojim hlasom môžete aj vy.

Akropola sa prihlásila do projektu, ktorý finančne podporí projekty z oblasti regionálneho a komunitného rozvoja v jednotlivých regiónoch. Ktoré to však budú, rozhodne verejnosť hlasovaním. Uspieť môže 10 projektov v každom regióne.

[color=#cc0000]Chcú nový skatepark[/co­lor][size=14][/si­ze] Obohatiť prostredie v blízkom okolí budovy mestského kina v Kremnici o ďalší priestor vhodný na realizáciu voľnočasových aktivít – skatepark. To je cieľom projektu, ktorý predložila Akropola.** „Nový skatepark by bol snímaný a kontrolovaný kamerovým systémom mestskej polície, ktorý už je v týchto priestoroch momentálne nainštalovaný,“**//// povedal pre Žiar24 Zdeno Gális z Akropoly a dodal, že by tak chceli prispieť k vytvoreniu športovo-oddychovej zóny, ktorá v meste Kremnica momentálne chýba.

[color=#cc0000]­Každý môže zahlasovať[/color] SPP, Nadácia SPP a EkoFond založili nadačný fond a vyhlásili nový partnerský program SPPoločne. Na projekty vyčlenili sumu spolu 320 000 eur. Verejné on-line hlasovanie o najprínosnejší projekt pre daný región spustili už 13. júla.

Viac o projekte kremnického kina Akropola si môžete pozrieť a zahlasovať [link=http://www­.sppolocne.sk/sk/prih­lasene-projekty/detail-projektu/592?1=1®i­on=3&category=1&or­der=p_name]TU[/lin­k].

Skatepark_kremnica
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM