Martin Károly Od Vás

Ako sa obliecť na Silvestra, či ples?

Šaty – najlepšie priateľky každej ženy

Milovala ich už Coco Chanel. Považovala ich za symbol zmyselnosti, ženskosti a pohodlnosti zároveň. Little black dress – LBD ako ich už roky nazývajú svetový dizajnéri alebo „malé čierne“ sa opäť stali hitom sezóny. A práve v nich najviac upútate pozornosť počas silvestrovskej no­ci.

Malé čierne, no predovšetkým úzke šaty sú vychytávkou súčasnosti. Aby ste boli dokonale IN kombinujte ich s výraznými ramienkovými topánkami na vysokom opätku s otvorenou špicou. K tomu pridajte dlhú bujarú retiazku, najlepšie je však použiť ich hneď niekoľko, listovú kabelku alebo jej variáciu na dlhom ramienku a hor sa do ulíc! Vo vašom top outfite vás nikto neprekoná. Ak však nie ste milovníčkou malých čiernych, nevadí! Krátke šaty sú v súčasnosti hitom v každej kombinácii. Môžete vsadiť na filtrované, lesklé, široké, úzke i korzetové. Bez zábran k ním použite opasky, legíny alebo vzorované pančuchy. Základom však naďalej zostávajú šaty.

Ak sa rozhodnete zainvestovať do malých čiernych vedzte, že ich využijete niekoľko rokov na rôzne príležitosti. Little black dress totiž nevychádzajú z módy a vždy v nej majú zaručené miesto. Navyše čierna zoštíhľuje a vhodným strihom s doplnkami z vás spraví ozdobou každého večierka.

Katka

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM