Barbara Dallosová Krimi

Ženu v Audine hľadajú policajti: Spôsobila nehodu a ušla + FOTO

AKTUALIZOVANÉ. Ráno sa stala dopravná nehoda na žiarskom sídlisku Pod Vŕšky. Odniesla si to biela dodávka a jedno osobné auto. Nič vážne sa nestalo, no vodička, ktorá nehodu spôsobila, ušla. Polícia po nej už pátra.

Ilustračný obrázok k článku Ženu v Audine hľadajú policajti: Spôsobila nehodu a ušla + FOTO
Foto: Barbara Dallosová

Hasiči aj policajti zasahovali na ulici na ulici Pod Donátom. Krátko po ôsmej vrazila 25-ročná vodička Volkswagenu do zaparkovej dodávky značky Fiat.

Nehodu však podľa policajnej hovorkyne nezapríčinila mladá šoférka Volkswagenu. ,,Vodička motorového vozidla, pravdepodobne značky Audi, vychádzala z miesta mimo cestu. Po ceste zľava prichádzala vodička Volkswagenu, ktorá sa snažila vyhnúť zrážke a vošla do opačného jazdného pruhu, pričom ľavým predným rohom vozidla narazila do parkujúceho auta značky Fiat,„ opisuje krajská policajná hovorkyňa, Mária Faltániová. ,,Pri nehode nebol nikto zranený,“ dodáva.

Jej slová potvrdzuje aj svedok nehody. ,,Jedno z tých áut sa vyhýbalo kvôli inému autu, preto sa zrazili. To auto, ktoré to zapríčinilo, ale zmizlo," hovorí svedok.

Na oboch autách vznikla podľa hovorkyne škoda 9 000 eur. Vodička Audi však však stále nie je známa. ,,Doposiaľ nezistená vodička si nesplnila povinnosť účastníka cestnej premávky a z miesta nehody odišla. V súčasnosti po nej pátrame," hovorí na záver Faltániová.

Čerstvé fotky z miesta nehody si pozrite v našej galérii.

Havárka na Pod Vŕškoch OBRAZOM: Zrazili sa dve autá, takto to vyzerá
6
Galéria
Foto: Barbara Dallosová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM