Tlačové správy

Anglicky rýchlo a efektívne: Presvedčte sa na vlastné oči na ukážkovej hodine zdarma!

S príchodom nového roka prichádza aj široká ponuka kurzov jazykovej školy GMschool, ktorá sa zameriava na výučbu anglického jazyka inovatívnou konverzačnou metódou Direct Method.

Ilustračný obrázok k článku Anglicky rýchlo a efektívne: Presvedčte sa na vlastné oči na ukážkovej hodine zdarma!
Zdroj: Dnes24.sk

Rozprávajte už od prvej hodiny!

Konverzačná metóda Direct Method Vám zaručí, že na hodinách nebudete len nečinne sedieť a počúvať, ale predovšetkým rozprávať. Dynamické hodiny, na ktorých sa minimalizuje používanie slovenského jazyka , prebiehajú výlučne v malých skupinách. Sú využité na 100% vďaka neustálej komunikácii medzi lektorom a študentmi, ktorí rozprávajú celými vetami už od prvej hodiny. Časté opakovanie učiva a upevňovanie vedomostí pomáha odbúravať strach z rozprávania a študenti sú tak pripravení na komunikáciu v cudzojazyčnom prostredí.

Ukážková hodina ZDARMA už 11.1. 2016

Jazyková škola GMschool plánuje v januári otvoriť nové kurzy angličtiny pre začiatočníkov a mierne pokročilých študentov. V prípade, že Vás zaujíma ako to na hodinách Direct Method vyzerá, určite si nenechajte ujsť ukážkovú hodinu zdarma 11.1 alebo 13.1 o 18.00 hod. v priestoroch jazykovej školy GMschool, v centre mesta Žiar nad Hronom. „Ukážková hodina je nezáväzná a úplne bezplatná. Je zostavená ako reálna vyučovacia hodina, takže každý si môže urobiť presný obraz o priebehu hodiny“, hovorí Mgr. Miriama Grznárová, riaditeľka jazykovej školy.

Kurzy pre školákov a skôlkarov

Okrem kurzov pre dospelých Vám jazyková škola ponúka aj kurzy Hravej angličtiny pre najmenších, vo veku od 3–5 rokov. Hodiny sú vedené zábavnou a hravou formou, deti sa učia prostredníctvom, hier, pesničiek či obrázkov. Pre staršie deti sú v ponuke skupinové konverzačné kurzy Direct Kids alebo individuálne kurzy gramatiky.

V prípade Vášho záujmu o ukážkovú hodinu alebo kurzy sa môžete prihlásiť na tel. č. 0915 838 004 alebo mailom na gmschool.grznarova@gmail.com. Viac info o kurzoch nájdete aj na stránke školy www.gmschool.eu a na Facebooku

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

ANGLICKY RÝCHLO A EFEKTÍVNE: Presvedčte sa na vlastné oči na ukážkovej hodine zd
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM