Tlačové správy

Angličtina hravo a priamo: Vďaka týmto metódam budete spíkovať vy aj vaše deti ako nikdy predtým!

Školský rok sa začal a s ním prichádza aj zaujímavá a široká ponuka kurzov angličtiny jazykovej školy GMschool. Ak sa chcete učiť anglicky rýchlo a efektívne, táto licencovaná škola metódy Direct Method môže byť to správne miesto pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Angličtina hravo a priamo: Vďaka týmto metódam budete spíkovať vy aj vaše deti ako nikdy predtým!
Zdroj: Dnes24.sk

Hravá angličtina pre najmenších

Jazyková škola úspešne odštartovala kurzy hravej angličtiny pre deti a plánuje v nich pokračovať aj po letnej pauze. „Hravá angličtina pre najmenších je kurz vhodný pre detičky od 3– 5 rokov. Vyučujeme zábavnou a hravou formou , s kreatívnymi prvkami a vlastnou metódou výučby. Hodiny sú vedené len v angličtine, deti sa učia pomocou obrázkov, pesničiek či hier,“ hovorí Mgr. Miriama Grznárová, riaditeľka jazykovej školy.

Konverzačné kurzy pre školákov a dospelých

Konverzačná metóda Direct Method je inovatívny systém výučby cudzích jazykov, s ktorým sa učíte jednoducho a rýchlo. Dynamické hodiny, ktoré prebiehajú výlučne v malých skupinách študentov vám zaručia individuálny prístup a predovšetkým priestor na vaše vyjadrenie.

Kurz Direct Kids je vhodný pre školákov od 8 rokov. Deti rozprávajú celými vetami už od prvej hodiny a neustálym opakovaním prekonávajú strach z rozprávania. Dospelí študenti si môžu vybrať konverzačný kurz Direct Method, alebo kurz Anglickej gramatiky.

Ukážková hodina zdarma

Jazyková škola GMschool Vám ponúka možnosť ukážkovej hodiny pre všetky typy kurzov. „Ukážková hodina je nezáväzná a úplne bezplatná. Je zostavená ako reálna vyučovacia hodina, takže každý si môže urobiť presný obraz o priebehu hodiny,“ dodáva Miriama Grznárová.

Najbližšie ukážkové hodiny zdarma sa budú konať nasledovné termíny:
Hravá angličtina pre najmenších: 14.9. 2015 o 17.00 / 22.9. 2015 o 17.00
Kurz pre školákov Direct Kids : 18.9. 2015 o 16.30
Kurz pre dospelých Direct Method: 14.4. 2015 o 18.00 / 18.9.2015 o 17.00

Prihlásiť sa môžete na tel č. 0915 838 004 alebo na gmschool.grznarova@gmail.com.
Viac info aj na www.gmschool.eu a facebooku GMschool.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Angličtina hravo a priamo: Vďaka týmto metódam budete spíkovať vy aj vaše deti a
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM