Kultúra

Aprílový Tok slov s pridanou hodnotou: Po šou ešte špeciálny koncert, pozrite MENÁ hostí

Žiarska talkshow príde už onedlho so sviežim jarným vydaním, tentoraz v chlapskej zostave. Čítajte, čo Janko Kulich chystá v aprílovom Toku slov.

Ilustračný obrázok k článku Aprílový Tok slov s pridanou hodnotou: Po šou ešte špeciálny koncert, pozrite MENÁ hostí
Zdroj: Dnes24.sk

V poradí jedenáste vydanie talkshow pesničkára a producenta Janka Kulicha pripadá na apríl a bude teda akousi vítačkou jari. Uskutoční sa v piatok 22. apríla, tradične, v Kongresovej sále Hotela Luna.

Spievajúci právnik so špeciálnym koncertom

Najnovší tok slov láka na dvoch hostí, tentoraz budú obaja z hudobného sveta. Aj keď, nielen z hudobného.

,,Som veľmi rád, že sa mi pre toto vydanie podarilo získať špeciálneho hosťa a to spievajúceho právnika Iva Jahelku, ktorého asi netreba zvlášť predstavovať. Ešte viac ma teší, že okrem piesní v rámci programu odohrá po Toku slov aj špeciálny koncert svojich naj hitov a tých je naozaj neúrekom,„ avizoval Kulich a pre neznalcov dodal, že Ivo Jahelka je "ozajstný“ právnik, ktorý zhudobňuje tie najabsurdnejšie prípady zo súdnych siení.

Nový vietor na slovenskej scéne

Druhým hosťom u Janka Kulicha, ktorý má byť lákadlom pre mladšiu generáciu, bude muzikant, spevák a autor Juraj Hnilica. ,,Juraj odštartoval kariéru účinkovaním v TV šou ČS má talent vystrelil na vrchol slovenskej hudobnej scény, teraz úspešne koncertuje vo vypredaných sálach po celom Slovensku. Je veľmi milý, bezprostredný … taká Martausová v rifliach," prirovnáva Kulich s úsmevom.

Povinnou výbavou každého Toku slov sú vystúpenia kapely hostiteľa, teda Janka Kulicha & Kolegia a KomenTáranie Peťa Šranka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM