Zuzana Vajayová Iné športy

Beachvolejbalový turnaj vo Zvolene: Hrať môžu aj zelenáči!

A je to tu! Vo Zvolene sa bude konať vo finiši víkendu ďalší beachvolejbalový turnaj. V príjemnom prostredí a v pohodovej atmosfére si môžete zašportovať a vyhrať hodnotné ceny. A to vôbec nemusíte byť extra namakaní...

Stačí prísť v nedeľu do krásneho prostredia AQUA Beach Orlík, kde už má NBL za sebou prvý turnaj. Koncom mája (27.5.) sa ho zúčastnilo 8 dvojíc, ktoré mali k dispozícii luxus 3 kurtov, a zahrali si dosýta (podľa vyjadrení niektorých až príliš). Časy sa menia a zrejme to už také luxusné vo Zvolene nebude, aspoň čo sa týka časopriestoru. Naopak, luxusnejšie to bude s cenami.

Vďaka tomu, že medzičasom sa partnermi Národnej beachvolejbalovej ligy stali značky BIODERMA a RELAX, hodnota vecných odmien diametrálne stúpne. Za prvé miesto si v oboch kategóriách (muži aj ženy) odnesie každý jednotlivec kozmetiku BIODERMA (inak dostupnú iba v lekárňach) alebo slnečné okuliare RELAX, ktoré perfektne sadnú a dokonale chránia zrak (1. cena v hodnote 40€ / osoba). Ak skončíte druhí, odídete zo Zvolena s ponožkami XBEACH pre plážové športy, a tretie dvojice sa budú tešiť opäť z BIODERMY. Hodnota vecných odmien, ktoré sú pripravené na túto nedeľu vo Zvolene možno aj pre Vás, je 280 eur!

Jedinou podmienkou je byť dobrý, poviete si. Nie je to však dôležité. NBL je v prvom rade pre amatérov! Extraligisti, či účastníci vrcholovej série v beachvolejbale vás o ceny neoberú! Oni majú v NBL samostatnú kategóriu a na ihrisku sa s nimi stretnete, len ak sa dobrovoľne zaradíte do kategórie A. Štandardne ste radení v B, no NBL vytvára priestor aj pre úplných začiatočníkov, či rekreačných hráčov – ak patríte medzi nich, prihláste sa a do poznámky uveďte „C“. V C kategórii nájdete súperov na svojej úrovni, turnaj o dobrej nálade a takisto hodnotné vecné odmeny.

Tu sa nehrá o body, ani o peniaze. Ešte váhate?

Prihlásiť sa na turnaj do Zvolena (Orlík) je možné do 14.6.2012 [link=http://www­.volley-city.sk/nbl/prih­lasenie/11/]TU[/lin­k]:

Zdroj: www.volley-city.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM