Barbara Dallosová Kultúra

Blíži sa víkend, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi: Podujatia, na ktoré odporúčame si v Žiari a okolí vyraziť

Nepreseďte voľné dni a odmeňte sa po náročnom týždni zážitkami. Prinášame vám niekoľko tipov na podujatia, za ktorými netreba chodiť ďaleko.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa víkend, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi: Podujatia, na ktoré odporúčame si v Žiari a okolí vyraziť
Zdroj: Dnes24.sk

9.Tok slov Janka Kulicha

piatok o 19:00 hod., Reštaurácia Luna, Kongresová sála
Úspešná talkshow pesničkára a producenta Janka Kulicha pokračuje špeciálnym jesenným vydaním. Hosťami budú populárny herec a komik s nezameniteľným úsmevom a prejavom Romana Pomajbo, spevák Peter Cmorik a šarmantná pesničkárku, ktorú poznáte z médií ako cudzinku v zemi Xindla X. Mirka Miškechová. Úlohu špeciálneho hosťa prijal púchovský silák Apolón. Nebude chýbať ani KomenTáranie Peťa Šranka a nové pesničky skupiny Janko Kulich & Kolegium.

Gitarový koncert

piatok o 17:00 hod., MsKS Kremnica
Základná umelecká škola J. L. Bellu v Kremnici pozýva na gitarový koncert pri príležitosti svojho 65. výročia. Účinkovať budú gitaroví interpreti, ktorých mená sú so školou späté – bývalý pedagóg Matúš Petrík a bývalá žiačka Ivana Solčániová.

Drišľak

piatok o 19:00 hod., Kino Akropola Kremnica
Folkovo-folklórno-humoristicko-recesná skupina mieri do Kremnice. Ich nenapodobiteľnú šou si priaznivci drišľakovcov vychutnajú v Kine Akropola.

Maratón o život

sobota od 10:00 hod. MsKC Žiar nad Hronom
Filmový maratón obľúbenej série Hry o život. Môžete sa tešiť na tematicky vyzdobené priestory, tematické sprievodné aktivity (súťaže a hry) v prestávkach, tematicky oblečený personál, tematickú výstavku, bojovú scénku live, a tombolu.

Kinotip: Prečo som nezjedol svojho ocka

nedeľa o 17:00 hod., Kino Hron Žiar nad Hronom Originálny animák z dielne francúzskych tvorcov. Napínavý príbeh geniálneho pračloveka Edwarda, ktorý objaví tajomstvo ohňa, lovu, moderného spôsobu bývania, lásky a dokonca nádeje. Zvráti všetky zaužívané poriadky a dovedie svoj druh s drzosťou a humorom jemu vlastným v ústrety skutočnej ľudskej existencii – kde zjesť niekoho otca, proste nie je v poriadku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM