Barbara Dallosová Rôzne Správy

Bol vyhodený ako nepotrebná vec: Žiarsky útulkáč Bingo si vás okamžite získa, VIDEO

V žiarskom útulku čaká na svoju druhú šancu niekoľko psíkov, medzi nimi aj fešák Bingo. Len pozrite, akú obrovskú radosť mu urobí obyčajné pohladenie...

Ilustračný obrázok k článku Bol vyhodený ako nepotrebná vec: Žiarsky útulkáč Bingo si vás okamžite získa, VIDEO
3
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

V zariadení, ktoré prevádzkuje OZ Strážni anjeli, čaká na svojich nových majiteľov niekoľko nemých tvárí. Do kotercov útulku sa psíci dostávajú z rôznych dôvodov, no nezriedka ich sem privedie práve ľudská bezohľadnosť. Medzi psíkov, na ktorých bol pri nájdení veľmi smutný pohľad, patrí aj Bingo.

Vystrašený najdúch sa schovával v kríkoch. Dostal meno Bingo.
Vystrašený najdúch sa schovával v kríkoch. Dostal meno Bingo. / Zdroj: OZ Strážni anjeli

Pracovníci si všimli mladého kríženca neďaleko od areálu útulku. Vysilený a preľaknutý psík, ako sa zdá, strávil pod holým nebom minimálne niekoľko dní, premoknutý a hladný. S ľuďmi zrejme dobré skúsenosti nemal, ako však ukázal pobyt v útulku, Bingo na nich vôbec nezanevrel. Z ľudskej spoločnosti sa veľmi teší a len ťažko znáša, keď musí byť sám v koterci.

Bingo je podľa pracovníkov útulku pokorný, bystrý a oddaný psík. Dobre vychádza s ľuďmi i inými zvieratami, je čistotný a má hygienické návyky. Je to však stále aktívny mladík, ktorý sa rád vybehá. Na adopciu pôjde očkovaný, čipovaný a kastrovaný.

Všetky psíky určené na adopciu a viac informácií nájdete na facebookovom profile OZ Strážni anjeli alebo volajte na telefónne čísla: 0908 661 737, 0948 082 206.

Stačí mu tak málo: Útulkáč Bingo a jeho radosť z ľudského dotyku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM