Barbara Dallosová Správy

Budovanie druhej žiarskej pošty finišuje: Odkedy a ako bude fungovať?

Nová pobočka pošty má Žiarčanom začať slúžiť už onedlho. Zisťovali sme viac.

Ilustračný obrázok k článku Budovanie druhej žiarskej pošty finišuje: Odkedy a ako bude fungovať?
Zdroj: TASR

Zámer vybudovania novej pobočky podacej pošty v Žiari nad Hronom oznámila Slovenská pošta (SP) ešte v minulom roku. Súčasná pošta, jediná v meste, sídli na Námestí Matice slovenskej a funguje šesť dní v týždni. Druhá pobočka sa bude nachádzať na Ul. SNP pri hlavnej autobusovej stanici (v budove, kde sídli aj mobilný operátor).

Priestory už prešli rekonštrukciou a pre Žiar24 potvrdila hovorkyňa Slovenskej pošty (SP) Martina Macková, nová pošta by mala začať slúžiť ešte v tomto roku. ,,Otvorenie pošty závisí od podpisu zmlúv o pripojení a dodávke elektriny a namontovania elektromeru. Predpokladaný termín otvorenia prevádzky je 15.12.2017," priblížila Macková.

Druhá pobočka pošty v meste bude mať podľa hovorkyne SP tri univerzálne priehradky a otvorená bude bývať od pondelka do piatka v čase do 08:00 do 17:00 hod. V sobotu a nedeľu bude zatvorená.

,,K termínu otvorenia pošty budú na pošte pracovať štyria zamestnanci, v závislosti od reálneho počtu obslúžených zákazníkov a intenzity poskytovaných služieb budeme počet zamestnancov v prípade potreby upravovať," dodáva na záver Macková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM