Barbara Dallosová Šport

Čerstvé výsledky, komentáre, fotky aj praktický archív: Žiarski športovci sa tešia z nového webu

Žiarski hráči i fanúšici už môžu surfovať po úplne novom webe. Nájdu na ňom viac než informácie o uskutočnených a plánovaných zápasoch.

Ilustračný obrázok k článku Čerstvé výsledky, komentáre, fotky aj praktický archív: Žiarski športovci sa tešia z nového webu
Zdroj: Dnes24.sk

Basketbalový klub MŠK Žiar nad Hronom sa rozhodol zlepšiť komunikáciu s verejnosťou. Spustil preto úplne nové webové stránky, ktoré poskytnú návštevníkom všetky informácie o aktuálnom dianí v žiarskom basketbale.

Web MŠK nepostačoval

,,Napriek tomu, že klub právne pôsobí ako súčasť mestskej eseročky Mestský športový klub Žiar nad Hronom, v oblasti svojej športovej činnosti sa správa plne autonómne. Webová stránka MŠK už nespĺňala požiadavky prezentovania činnosti svojho najväčšieho športového klubu s takmer 150 členmi," vysvetľuje športový riaditeľ BK MŠK Žiar nad Hronom Norbert Nagy.

Web www.basketziar.sk má byť praktickým nástrojom nielen pre samotných hráčov, ale aj rodičov, basketbalových fanúšikov a širokú verejnosť. Ako priblížil Nagy, na prehľadnej stránke si nájdu čerstvé výsledky a komentáre z víkendových zápasov, aktuálne postavenie jednotlivých tímov v súťažiach, zloženie mužského A mužstva i všetkých mládežníckych tímov s fotkami družstiev aj jednotlivých hráčov a trénerov. ,,Samozrejmosťou bude i galéria, postupne napĺňaná fotkami a videami zo športových vystúpení basketbalistov," avizuje riaditeľ.

Facebook už čoskoro

Ako sľubuje Nagy, chýbať nemajú ani iformácie o blížiacich sa zápasoch, archív všetkých výsledkov a článkov, ani kontakt na všetkých členov vedenia Basketbalového klubu. K stránke sa má onedlho pridať aj jej facebooková verzia.

,,Basketbalová sezóna 2015/2016, kde až 4 mládežnícke tímy môžu pomýšľať na postup na Majstrovstvá Slovenska a muži premiérovo vystúpia v Slovenskom pohári a za cieľ si dávajú postup v 1.lige do prvej osmičky, sa rozbieha. Prostredníctvom novej stránky môžete byť pritom…," láka na záver Nagy.

Čítajte tiež:

Žiarčania na medzinárodnom turnaji: Prehra s Ostravou ich nakopla, takto to nakoniec dopadlo!

Plesnivé rožky či Skazené jogurty: Názvy žiarskych streetballových tímov pobavili, ako sa im darilo? FOTO

Foto: náhľad na stránku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM