Barbara Dallosová Futbal

Chalani z Pohronia opäť zvalcovali súperov: Z Bratislavy si odniesli nielen víťazstvo, ale aj vtipnú príhodu!

Prezývky ako ,,Malý červený blesk", ,,Ultrastrela sro" alebo ,,Cezomňaneprejdeš" nemajú len tak náhodou. Chlapci z U8-čky sa zúčastnili na svojom druhom turnaji a opäť ho vyhrali. Okrem víťazstva si na cestu domov pribalili aj úsmevnú historku...

Ilustračný obrázok k článku Chalani z Pohronia opäť zvalcovali súperov: Z Bratislavy si odniesli nielen víťazstvo, ale aj vtipnú príhodu!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako namydlené blesky

Chalani znova neokúsili trpkosť prehry. Tak ako na predchádzajúcom turnaji v Rimavskej Sobote, aj v Bratislave vyhrali turnaj suverénnym spôsobom a bez zakopnutia zdolali každého súpera. Každopádne, spôsob, akým prešli turnajom, bol vskutku originálny. Množstvo zahodených šancí i prezentovaná ofenzívna taktika a nátlaková hra si získala viacerých fanúšikov. Všetci chlapci vystupovali skromne, správali sa veľmi disciplinovane, trénerov počúvali na slovo.

Šak z Pohronia néé

Svojimi výkonmi si naši chalani získali aj naozaj nezvyčajného fanúšika. ,,Starší, veľmi sympatický pán po jednej z famóznych akcií Stredoslovákov schuti zakričal góóól. Na otázku domácich priaznivcov, odkiaľ je, s bratislavským prízvukom odvetil: “Šak z Pohronia néé”," hovorí Dušan Dobiš, otec jedného zo žiarskych talentov.

Hoci novopečený bratislavský fanúšik sa pasoval za Pohrončana, keď mal povedať kde to vlastne je, zazmätkoval. ,,Reakcia domácich bola: ,,Ale to je z ktorého mesta?” Pán sa dostal do úzkych a s nevinným výrazom zablúdil ku nám. My sme ho doplnili, že zo Žiaru.Neskôr sme sa s ním porozprávali a zistili sme, že pracuje v Bohemianse Praha a dokonca tam aj hráva za starších pánov futbal. Veľmi nás potešlo, že nielen Bratislavčania, ale možno i nejakí Pražania budú vedieť, že Pohronie je športový klub zo Žiaru nad Hronom," dodáva Dobiš.

Hviezdy na staručkom autobuse

Žiarčania cestovali do Bratislavy, ako najvýchodnejší tím (ostatné mužstvá boli zo západného Slovenska), na staručkom autobuse a veruže nečakali tak priaznivé prostredie na zaplnenom štadióniku vo Vrakuni. Ukázali, že aj na strednom Slovensku vyrastajú talentovaní futbalisti a opäť urobili mestu i klubu dobrú reklamu. Na ceste späť si v autobuse i s chuťou zaspievali.

Radosť z víťazstva v autobuse po turnaji si pozrite v našej videogalérii!

Pozrite si výsledky, umiestnenia i kompletnú víťaznú zostavu:

Naše výsledky:

  • Domino BA – FK Pohronie 0–4
  • Senec – Pohronie 0–2
  • Vrakuňa BA – FK Pohronie 2–3
  • Piešťany – FK Pohronie 0–5

Celková tabuľka:

1. FK Pohronie
2. SFM Senec
3. ŠK Vrakuňa
4. PFK Piešťany
5. SDM Domino Bratislava

Zostava víťazov:

  • Alex “Malý červený blesk” Bujňák – Messiho bratranec
  • Šimon “Ultrastrela sro” Pažout – Luiz
  • Gregor “Poďmegregoro” Sukop
  • Hugo “Sanchez” Pittner
  • Miško “Puyol mr Zero” Stajník
  • Maťo “Střibrná sršeň” Kabina
  • Luky “Miro Karhan” Líška – Slovanista
  • Samo “Cezomňaneprejdeš” Sekerka – Pichanda
  • Dudo “Mario Goetze” Dobiš – Nagélovaný vlas

Najlepší strelec turnaja: Šimon Pažout (FK Pohronie) 7 gólov

A takto veselo bolo v autobuse cestou z víťazného turnaja
1
Galéria
Chalani z U8-čky to súperom nedarovali: Odniesli si už druhé víťazstvo v rade!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM