Barbara Dallosová Šport

Chalani z U12 zabojujú o tretie víťazstvo v rade: Na Pohronie Cup zavítajú tímy z celého Slovenska!

Žiarske futbalové talenty z kategórie U12 nastúpia vo farbách Pohronia na turnaj Pohronie Cup už po tretí raz. V predošlých dvoch ročníkoch nenašli premožiteľov, čo získajú, ak vyhrajú i tretí?

Ilustračný obrázok k článku Chalani z U12 zabojujú o tretie víťazstvo v rade: Na Pohronie Cup zavítajú tímy z celého Slovenska!
Zdroj: Dnes24.sk

V turnaji Pohronie Cup 2015 si zmerajú sily futbalisti kategórií U12. Tímy z rôznych kútov Slovenska sa stretnú na ihriskách v Dolnej Ždani predposlednú júnovú nedeľu (21.6.) o 9:00 hod.

Na tomto turnaji sa naši chlapci cítia ako doma nielen kvôli pozícii, v podstate na domácej pôde, ale i pre doterajšie úspechy. Tohtoročný ročník Pohronie Cup bude už tretí v rade, v predošlých dvoch si pripísali víťazstvo práve Žiarčania. Až tretie víťazstvo im ale zaistí zisk vytúženého ocenenia.

,,Predošlé ročníky dopadli pre našich talentovaných chlapcov na výbornú. Zvíťazili v obidvoch prípadoch, keď nenašli za dva roky ani jedného premožiteľa. A teraz zabojujú o putovný pohár, ktorý získa tím s tromi víťazstvami na turnaji," potvrdil tréner Rastislav Urgela.

Na otázku, aká atmosféra vládne v tíme pred rozhodujúcim turnajom, tréner reagoval: ,,Myslím, že obavy chlapci nemajú, ale určite sa tešia na tímy MŠK Žilina či FC Spartak Trnava, ktoré patria do úzkej slovenskej špičky."

Ako pokračoval Urgela, kľúčom k víťazstvu je okrem talentu a tvrdej driny i podpora fanúšikov. ,,Chlapci aj realizačný tím sa tešia na ďalší pekný športový sviatok mládežníckeho futbalu pri Hrone, ktorý premiérovo bude na peknom štadióne v Dolnej Ždani. Rád by som pozval všetkých priaznivcov a fanúšikov, pretože sa určite majú na čo tešiť. Nech prídu povzbudiť našich chlapcov, ktorí suverénne dominovali 1.lige MŽ skupiny STRED v tejto sezóne," dodáva hrdý tréner.

Čítajte tiež:

Aj Urgela a Pivarči raz prišli na nábor s malou dušičkou: FK Pohronie sa púšťa do hľadania talentov!

Žiarske talenty z U12 v súboji so Zvolenom a Bystricou: O týchto chalanoch ešte budeme veľa počuť, hovorí tréner!

Žiarske talenty z U12 bilancujú v čele tabuľky: V základnej časti naservírovali súperom viac než 200 gólov!

Urgela a Pivarči v dresoch reprezentácie v Poľsku: Ako si chalani poradili s obrovskou výzvou?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM