Katarína Reiterová Rôzne

Chcete zažiť dobrodružstvo? Cestujte karavanom!

Pre aktívnych ľudí, ktorí radi spoznávajú krajiny Európy a ich tradície máme unikátnu ponuku – karavan. Nie, nemusíte si ho hneď kupovať, pokojne si ho len prenajmite a cestujte bez obmedzení.

Dovolenka bez hraníc, obmedzení a nešťastnom výbere ubytovania ďaleko od mora. V karavane máte všetko, čo na dovolenke potrebujete a dokonca aj niečo navyše.

Karavany majú sprchu s teplou vodou, chemické WC, postele s kvalitnými matracmi, stôl, chladničku, mrazničku, klimatizáciu v kabíne vodiča, sporák, televízor, police či skrinku. Karavan je však pripravený aj v prípade nepriaznivého počasia. Jednoducho si zapnete kúrenie s rozvodmi po celom aute.

[blockquote]Ka­ravan, v ktorom sa pohodlne vyspí 6 ľudí má dokonca markízu, ktorú môžete kdekoľvek roztiahnuť. Vytvorí vám tak príjemný tieň, kde môžete len tak leňošiť či grilovať s priateľmi. Okrem toho si so sebou môžete pribaliť skúter či bicykle a vyraziť tak na kratšie výlety po krajine.[/bloc­kquote]

[color=#cc0000]­Nielen leto, ale aj jeseň je ideálna na výlety po Európe[/color] Nielen júl a august sú ideálne na poznávanie prímorských destinácií, aj september či október sú úžasnými mesiacmi, kedy už v prímorských strediskách nie je toľko turistov, ale more je stále teplučké. Aj počasie je v týchto mesiacoch prijateľnejšie na túry a výlety po krajine. V jesenných mesiacoch je zľava mínus 5 eur na deň.

Viac o voľných termínoch sa dozviete [link=http://www­.prenajomkara­vanov.eu/rezer­vacia-karavanu.php]TU[/lin­k].

[color=#cc0000]Čo potrebujete, ak si chcete karavan prenajať?[/color] Prenajatie karavanu je veľmi rýchle a jednoduché. Stačí vyplniť rezervačný formulár či priamo kontaktovať spoločnosť AIRIA. Ak chcete takýto karavan šoférovať, stačí vám vodičské oprávnenie typu B a skúsenosti vo vedení vozidla.

Viac o prenájme karavanov, ich výbave a možnostiach nájdete na stránke spoločnosti AIRIA: [link=http://www­.prenajomkara­vanov.eu/index­.html]www.pre­najomkaravanov­.eu[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM