Barbara Dallosová Kultúra

Chystáte sa víkendovať v Žiari a okolí? Máme pre vás pár tipov!

Zdá sa, že nás čaká ďalší slnečný jarný víkend. Využite ho naplno a doprajte si reset po pracovnom týždni na jednom z týchto podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa víkendovať v Žiari a okolí? Máme pre vás pár tipov!
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 24. apríla

  • 6. Tok slov Janka Kulicha – V poradí šiesty diel obľúbenej šou pesničkára, producenta a moderátora Janka Kulicha prinesie opäť atraktívnych hostí. Janko Kulich bude tentoraz hostiť Igora Timka zo skupiny No name, ktorý v súčasnosti pôsobí aj ako herec Štátneho divadla v Košiciach a populárnu divadelnú a televíznu herečku Barboru Švidraňovú, ktorá vďaka speváckemu talentu boduje aj na hudobnej scéne.
  • Kedy a kde: 19:00 hod., Kongresová sála Hotel Luna
  • Koncert: Chiki liki tu-a – Koncert Chiki liki tu-a v rámci turné k novému albumu “Slzy tvý mámy, Šedivý a spol.” Na tohtoročnú jar si kapela pripravila nový koncertný program a novým albumom oslávi 20-te výročie vzniku kapely. V piatok večer zavítajú Chiki liki tu-a aj do kremnického kina.

    Kedy a kde: 20:00 hod., Kino Akropola Kremnica

  • Večer pod hviezdnou oblohou – Universum – Multimediálny program vo Hviezdnej sále s využitím možností planetária vás oboznámi s vývojom vesmíru od kozmologických mierok po slnečnú sústavu, počnúc veľkým treskom, cez vznik a vývoj galaxií, formovanie prvých hviezd až po utváranie planét…

    Kedy a kde: 20:00 hod., Krajská hvezdáreň a planetárium Maximilána Hella Žiar nad Hronom

Sobota 25. apríla

  • Cez sedem kremnických vrchov – Pre tých, ktorí si víkend užívajú radšej v lone prírody, je tu 11. ročník turistického pochodu Cez sedem kremnických vrchov. Zvládnutie diaľkového pochodu o dĺžke približne 32 kilometrov bude odmenené záverečným gulášom a hudbou v „OLIVE“.

    Kedy a kde: odchod o 7:00 hod. z parkoviska Jeleň, Kremnica

  • KINO: Vzkriesenie démona – V horore Vzkriesenie démona Olivia Wilde ukáže, že nie je nič desivejšie, než kráska a zviera v jednej osobe. Pri vedeckom experimente vstane z mŕtvych a zo zakázaného územia si v sebe prinesie kus samotného pekla a ničím neriedené zlo. Vzkriesenie démona vzniklo v produkcii osvedčených hororových tvorcov z Blumhouse Productions, ktorí do kín priniesli Paranormal Activity, Sinister, Očistu či Insidious.

    Kedy a kde: 18:00 hod., Kinosála MsKC

Nedeľa 26. apríla

  • KINO: Ovečka Shaun – Ovečka Shaun sa konečne dočkala svojho filmového spracovania. Tvorcovia filmov Wallace & Gromit a Slepačí úlet prinesú na veľké plátno úspešnú seriálovú postavičku Ovečku Shaun.

    Kedy a kde: 16:00 hod., Kinosála MsKC

  • KINO: Rýchlo a zbesilo 7 – Ďalšie pokračovanie nesmrteľnej akčnej série Rýchlo a zbesilo. Jej hrdinovia stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú všetci ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka. Počet fanúšikov ságy s každým dielom rapídne narastá, ale tvorcovia nič nenechávajú na náhode. Nadupanú hereckú zostavu v siedmom diely vyšperkovali Kurtom Russellom a hlavne Jasonom Stathamom, ikonou rýchlych a zbesilých filmových vodičov.

    Kedy a kde: 18:00 hod., Kinosála MsKC

  • Japonsko – krajina vychádzajúceho Slnka – Cestopisno-relaxačné pásmo v žiarskom planetáriu. Jedinečná virtuálna cesta vás prevedie súčasným aj minulým Japonskom.

    Kedy a kde: 19:00 hod., Krajská hvezdáreň a planetárium Maximiliána Hella Žiar nad Hronom

Na titul. foto: Chiki liki tu-a

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM