Martin Károly Tlačové správy

Cigánski Diabli v Kremnici: Hráme o 4 originálne CD!

Kremnická Akropola bude 14. októbra hostiť jeden z najlepších orchestrov v kategórii Etno a World Music na svete. Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte originálne CD- Best of Gipsy devils!

Ilustračný obrázok k článku Cigánski Diabli v Kremnici: Hráme o 4 originálne CD!
Zdroj: Dnes24.sk

Jedinečný koncert

Cigánski Diabli sú odbornou verejnosťou považovaný za jeden z najlepších orchestrov v kategórii Etno a World Music na svete a je veľmi priaznivo prijímaný aj širokou verejnosťou, doma aj v zahraničí , o čom svedčia pozvánky na festivaly -Sziget fesztivál Budapešť, Mondial des cultures Drummondville, Khamoro Praha, Festival de Martigues a taktiež desiatky tisícov predaných CD-nosičov , ktoré dosiahli 3 zlaté a 2 platinové ocenenia a v roku 2000 od Slovenskej hudobnej akadémie prevzali 3× cenu Grammy – za Najlepší orchester, Najlepší album a Najlepší interpret.

Orchester koncertoval na 5 kontinentoch a v 35 štátoch sveta – USA, Austrália, Kanada, Japonsko, Čína, Južná Kórea, Mexico, Egypt a takmer v celej Európe. Z významných koncertných pódií, na ktorých orchester koncertoval treba spomenúť – Berlínsku filharmóniu, Komische Oper-Berlín, Kozerthaus-Berlín, Royal Opera House-Londýn, Hans Max Saal-Mníchov, Smetanova síň-Praha…

**14. oktróbra 0 19– tej hodinevystúpia aj v kremnickej Akropole. Vstupenky v hodnote 8 eur si už teraz môžete kúpiť v Kremnickom informačnom centre. Na mieste bude vstupné 10 eur. **

Súťaž o CD

Až štyria z vás môžu vyhrať CD výberovky Cigíánskych diablov. Stačí ak do 19. septembra odpoviete na našu otázku: „Koľko členov má orchester Cigánksych diablov?

Správnu odpoveď, ktorú môžete nájsť aj TU, pošlite na e-mail karoly@global24.sk
Do mailu uveďte aj vaše telefónne číslo, aby sme vás mohli skôr upovedomiť o vašej výhre :)

Cigánski Diabli
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM