Barbara Dallosová Kultúra

Čo s blížiacim sa víkendom? Vyberajte, čo zažiť v Žiari a okolí

Od víkendu na prelome jesenných mesiacov nás delí už len pár chvíľ. Urobte si plány.

Ilustračný obrázok k článku Čo s blížiacim sa víkendom? Vyberajte, čo zažiť v Žiari a okolí
Zdroj: TASR

Novobanský jarmok

piatok až sobota, Nová Baňa
Posledný septembrový víkend patrí v neďalekom meste už tradične jarmoku. Ulice Novej Bane budú lemovať stánky, mesto ale láka aj na atraktívny kultúrny program, v ktorom svietia interpreti ako Peter Bič Projekt či Polemic.

Festival Amplión

piatok až nedeľa, Banská Štiavnica
Trojdňový medzinárodný festival s podtitulom Nový kabaret & pouličné umenie predstaví nové formy kabaretného divadla a pouličného umenia v exteriéroch a interiéroch historickej Banskej Štiavnice.

Svetový deň turizmu v Kremnici

sobota, Kremnica
Počas jedného dňa môžu návštevníci vďaka zostavenej sérii podujatí spoznať Kremnicu z každej strany. Nazrú napríklad do múzea, na mestský hrad, vychutnajú si koncert, výstavu, či tajomné útroby Františkánskeho kláštora, ktorý pre verejnosť normálne otvorený nebýva.

Koncert: Zuzana Mikulcová

sobota o 19:00 hod., U Shakespeara, Žiar nad Hronom Nenechajte si ujsť príjemný jesenný koncert. Komorný recitál svojráznej a originálnej hudobníčky a skladateľky nás čaká na malej scéne žiarskeho MsKC, v kaviarni U Shakespeara.

KINOTIP: Hráči so smrťou

sobota o 19:30, Kino Hron, Žiar nad Hronom
V mysterióznom thrilleri sa skupina študentov medicíny snaží dostať odpoveď na otázku, či existuje život po smrti. Opakovane sa dostávajú do stavu klinickej smrti, no stále nebezpečnejšie experimenty si na každom z nich vyberú svoju daň…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM