Katarína Reiterová Tlačové správy

Darujte na Vianoce zdravie s Goji a sérami mladosti

Ak vás už omrzelo obdarovávať blízkych ponožkami či flanelovým pyžamom, darujte im pod Vianočný stromček niečo lepšie a hlavne zdravé. Spoločnosť Organic Mission má v zálohe niekoľko naozaj zaujímavých produktov. Tu sú.

Ilustračný obrázok k článku Darujte na Vianoce zdravie s Goji a sérami mladosti
Foto: Katarína Reiterová

Just Goji

Just Goji je nápoj zo šťavy čerstvých lisovaných plodov Kustovnice čínskej. Táto malá bobuľa obsahuje až 18 aminokyselín, vitamín C, B a E, minerály ako draslík, horčík, železo, vápnik a ďalšie stopové prvky, kyselinu ellagovú, ktorá chráni DNA pre mutáciou, beta-karotén, beta-kryptoxantín, zeaxantín a luteín – významné antioxidanty či ojedinelé LB polysacharidy, ktoré chránia srdce, pôsobia preventívne proti rakovine a stimulujú imunitný systém.

Rovnako tento výnimočný nápoj obsahuje aj esenciálne mastné kyseliny. Vďaka tomuto jedinečnému obsahu vám nápoj Just Goji pomôže celkovo zlepšiť zdravie, posilniť imunitu, zrak a krvný obeh, chráni pečeň a zvyšuje sexuálnu túžbu. „Nápoj Goji som vyskúšala na vlastnej koži a môžem potvrdiť, že sa mi už po dvoch týždňoch upravil krvný tlak,“ hovorí jedna z verných zákazníčok. Okrem toho Just Goji, keďže obsahuje množstvo antioxidantov, spomaľuje starnutie, odbúrava škodliviny s organizmu, takže sa budete cítiť nielen lepšie, ale aj mladšie. Goji nasýti, ochráni, omladí…

Take Away

Ďalší produkt, na ktorý by sme vás chceli upozorniť je Take Away. Ide o produkt, ktorý ocenia najmä dámy. Podporuje totiž odbúravanie tukov, tonizuje, revitalizuje a vyvíja účinky zabraňujúce starnutie. Toto kozmetické sérum sa môže nastriekať na pokožku, je ľahko aplikovateľné, rýchlo sa vstrebáva – do 30 sekúnd, jeho účinok je tak naozaj rýchly a je až o 200× účinnejší ako konzumované prípravky. Samozrejme, všetky látky, ktoré obsahuje sú zdraviu bezpečné. Čo teda Take Away dokáže? Značne zníži hmotnosť vášho tela, obvod pásu, obvod bokov, obsah tuku v tele, index telesnej hmotnosti a dokonca i pocit hladu.

Aj tieto séra kúpite priamo v Žiari

To však nie je ani zďaleka všetko. Vybrať si môžete napríklad Meta Go – sérum, ktoré prečistí celý váš organizmu a oživí metabolizmus pokožky, sérum na spaľovanie tukov a proti celulitíde – Burn Off či napríklad sérum, ktoré podporí sexuálnu túžbu, a to nielen u mužov, ale aj u žien.

Spoločnosť Organic Mission Enterprises je Anglicko–maďarská spoločnosť sídliaca v Londýne. Vznikla v roku 2009 a v súčasnosti dobýva európsky trh so svojimi doplnkami stravy, kozmetickými výrobkami a produktmi z kategórie zdravý životný štýl. Momentálne patrí medzi 500 najdynamic­kejšie sa rozvíjajúcich firiem v Európe.

Tieto produkty (nápoj Goji je momentálne nedostupný) si môžete kúpiť priamo v Žiari, za podstatne nižšie ceny, bez poštovného a čakania na dodanie, s možnosťou ihneď vidieť, a to u Karin Doletinovej Ščasnovičovej. Kontakt 0903 32 03 07 alebo reneremo@gmail.com.

Goji PR
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM