Barbara Dallosová Kultúra

Deň detí v žiarskom parku sa blíži: Organizátori už zverejnili, čo nás tento rok čaká!

Park Štefana Moysesa sa prvú júnovú sobotu opäť zaplní detským smiechom. Na najmenších Žiarčanov čaká akčný program s policajtmi a hasičmi, či koncert populárneho speváka. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v žiarskom parku sa blíži: Organizátori už zverejnili, čo nás tento rok čaká!
Zdroj: Dnes24.sk

Najmenším obyvateľom mesta bude žiarsky park patriť v sobotu 6. júna, o program bude postarané od 10:00 hodiny ráno až do do 17:00 hodiny večer. Plány môže zmeniť len počasie. Ako ubezpečujú organizátori, v prípade, že nebude pre konanie podujatia vonku priaznivé, program sa presunie do priestorov MsKC.

Na svoje si prídu chlapci i dievčatá. MsKC v rámci programu sľubuje aj akčný program s policajtami a hasičmi. Okrem policajných áut s ukážkami práce policajného zboru prídu tiež hasiči s penovým strojom, vysokozdvižnou plošinou a uvidíme tiež záchranársky zásah v priamom prenose. Zaujímavé bude aj pozorovanie astronomickým ďalekohľadom a hry s Krajskou hvezdárňou a planetáriom Maximilána Hella.

Užitočnou zábavou môžu byť ukážky prvej pomoci a maskovanie rán s Červeným krížom. Chýbať nebudú ani klasické lákadlá ako maľovanie na tvár, dielničky, tvarovanie balónikov, výroba záložiek, omaľovánky, čítacia zóna s Mestskou knižnicou M. Chrásteka, a samozrejme, nafukovacie atrakcie. Navštíviť budú môcť malí Žiarčania tiež zvieratká v miniZOO, skúsiť si lukostrelbu, jazdu na koníkoch či vysúťažiť si aktraktívne ceny…

Lákadlom tohtoročného MDD má byť aj koncert populárneho speváka Mira Jaroša s programom pesničiek pre (ne)poslušné deti (začiatok o 11:00 hod.).

Foto: ilustračné

6. júna bude žiarsky park patriť najmenším
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM