Martin Károly Tlačové správy

Detský obchod LEJA: Hráme o 30 eur!

Len približne pol roka funguje v žiarskom Účku nový detský obchod s kvalitným tovarom. Za ten čas, však získal vysoké renomé, najme v komunite mamičiek. Čítajte viac a dozviete sa ako sa dá jednoducho vyhrať kupón na nákup v hodnote 30 eur.

Ilustračný obrázok k článku Detský obchod LEJA: Hráme o 30 eur!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Odporúčanie spokojného zákazníka: Najlepšia reklama

Detský obchod LEJA v žiarskom Účku funguje od začiatku marca tohto roku. Zákazníci tu nájdu všetko pre deti do 6 rokov, vrátane kočíkov, oblečenia, hračiek, či kozmetiky a doplnkov. „Sme radi, že k nám prichádzajú aj mamičky na základe odporúčania iných. Je to podľa mňa najlepšia reklama, no zároveň aj záväzok, aby sme nepoľavili,“ myslí si Martina Kaldrovičová, majiteľka detského obchodu Leja na Ulici Š. Moysesa.

Manželia, ktorí vedú obchod LEJA, prišli do Žiaru s novým konceptom. Obaja už s predajom tovaru pre deti majú skúsenosti. „Snažili sme sa priniesť niečo nové. Našou cieľovou skupinou sú mamičky, ktoré majú vkus, a radi obliekajú svoje deti do kvalitných vecí,“ prezrádza ďalej Martina Kaldrovičová.

Kvalita za normálnu cenu

Podľa nej nemusí byť všetko kvalitné a pekné, zároveň aj drahé. „Máme tu napríklad detské oblečenie značky Minoti. Modely navrhujú dizajnéri značky NEXT, no Minoti je cenovo prístupnejšia a rovnako kvalitná,“ vysvetľuje ďalej majiteľka obchodu. V obchode nájdete aj oblečenie pre deti do 6 rokov značiek Lonsdale, Dirkje.

Všetok nový tovar, ktorý príde do predajne nájdete na FB profile predajne TU: Nezabudnite si obchod lajknúť. Budete tak informovaní aktuálne o novinkách v tomto obchode.

Súťaž o 30 eurový kupón!

Každý, kto sa zapojí do našej súťaže, ktorú vyhlasujeme spoločne s detským obchodom LEJA, má šancu vyhrať kupón v hodnote 30 eur. Zaň si môže kúpiť čokoľvek v tomto obchode, alebo ho môže uplatniť ako zľavu na nákup vystaveného tovaru.

Stačí ak odpoviete na otázku: Ako sa volá krásavec medzi kočíkmi?. Správnu odpoveď nájdete na FB stránke Detský obchod LEJA.

Správne odpovede posielajte do nedele 4. augusta. Víťaz bude vyžrebovaný priamo v tejto obľúbenej žiarskej predajni v pondelok 5. augusta . Správne odpovede píšte na adresu karoly@global24.sk. Nezabudnite uviesť aj svoje telefónne číslo, aby sme vás o prípadnej výhre mohli informovať čo najskôr:)

Detský obchod LEJA: Novinky v predajni
15
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM