Tlačové správy

Dievčatá a chlapci, zbystrite pozornosť. V regióne budú opäť hľadať mladé krásky...ale aj krásavcov!

Posledné týždne sa s kastingami akoby vrece pretrhlo. Tento krát bude mladé dievčence, ale aj chlapcov, hľadať úspešná agentúra Elite. Pozrite sa, o čo konkrétne pôjde.

Ilustračný obrázok k článku Dievčatá a chlapci, zbystrite pozornosť. V regióne budú opäť hľadať mladé krásky...ale aj krásavcov!
Zdroj: Dnes24.sk

Agentúra Elite vyhlasuje castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite model look SR 2015. Casting v bystrickej Europe sa uskutoční 21. marca o 15:00. Do súťaže sa môžu prihlásiť ženy vo veku 13 až 22 rokov s výškou nad 170 cm a muži vo veku 16 až 26 rokov s výškou nad 180 cm. Ambasádorkou súťaže sa aj pre tento ročník stala topmodelka Michaela Kocianová, ktorá sa bude spolu s porotou podieľať na výbere semifinalistov a zároveň bude sprevádzať castingom. Každý účastník castingu absolvuje základný pohovor so zástupcami agentúry Elite a získa darčeky od partnerov projektu a časopis EVA. Odborníci poradia, ako sa starať o vlasy a pleť.

Modelky agentúry Elite Bratislava predvedú nové trendy v oblasti účesov a farieb pre tento rok – Schwarzkopf Looks 2015 a účastníci castingu budú mať možnosť ochutnať čaje Bubbleology. Všetci záujemcovia, ktorí si chcú nechať poradiť so starostlivosťou o vlasy môžu absolvovať analýzu vlasov od značky Schwarzkopf.

foto: Vlado Veverka

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Bystričania, zbystrite pozornosť. Pod Urpínom budú opäť hľadať mladé krásky...al
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM