Martin Károly Rôzne

Digitalizáciu môžete vyriešiť aj pomocou skylink

/PR/ Digitalizácia televízneho signálu sa týka aj žiarskeho regiónu. Jednou z možností je aj služba Skylink. Výhodou služby je najmä to, že po nainštalovaní satelitného kompletu, môžete sledovať 19 českých a slovenských programov bezplatne.

Službu Skylink je možné využívať na celom území Slovenska prostredníctvom digitálneho satelitného vysielania. Na jeho príjem je potrebné zakúpiť si vhodnú parabolickú anténu a digitálny satelitný prijímač. Zákazník ktorý sa rozhodne pre túto formu príjmu televízneho vysielania si môže potom bezplatne užívať české a slovenské stanice (** STV 1, STV 2, STV3, MARKIZA, JOJ, JOJ PLUS, DOMA, CT1, CT2, PRIMA, PRIMA COOL, NOVA, NOVA CINEMA, BARANDOV, TA3, CT24, CT4, NOE, OCKO** ), prípadne má možnosť predplatiť si rôzne tematické programy ( prírodopisné, hudobné, športové či filmové ) na obdobie od 1 mesiaca až na jeden rok.

Satelitný komplet pre príjem programovej ponuky Skylink ( parabolická anténa, LNB konvertor, Skylink karta, DVB-S príjmač ) sa predáva od už od 120 €. Väčšina veľkých obchodných domov sa predbieha v tom, kto ponúkne nižšiu cenu za celý komplet, ale bohužiaľ znižovanie ceny je zväčša sprevádzané aj znižovaním kvality jednotlivých komponentov. Treba si preto dať pozor na to, či má satelitný príjmač t.z.v. univerzálnu čítačku kariet. Ak áno, bez nahrania správneho softwaru v ňom karta Skylink fungovať nebude. Taktiež je dôležitá veľkosť a typ parabolickej antény a LNB konvertora, čo býva v týchto kompletoch zväčša v najnižšej kvalite. Preto odporúčame radšej sa obrátiť na autorizovaného predajcu a poradiť sa s ním o možnostiach príjmu služieb Skylink. Okrem toho že Vám navrhnú vhodnú zostavu komponentov presne podľa Vašich možností, prevedú aj odbornú montáž s naprogramovaným a naladeným prijímačom. Spoločnosť TEKOZ v Žiari nad Hronom ponúka svojim zákazníkom KOMPLET SKYLINK od 145 € vrátane naprogramovania prijímača. Odbornú inštaláciu s vyladením parabolickej antény Vám urobia už od 30 €.

Ak si chcete objednať cenovú ponuku na satelitný komplet ušitý presne podľa Vašich požiadaviek, stačí vyplniť tento jednoduchý [link=http://www­.tekoz.sk/for­mular.html]for­mulár[/link] prípadne sa môžete informovať na t.č. 0903535212, kde Vám ochotne poradia.

[link=http://www­.digimedia.sk/?I­De=116088]Ofi­ciálne informácie o vypínaní analógového vysielania[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM