Tomáš Stupavský Tlačové správy

Dobré správy pre dátujúcich: 4ka hlási plné LTE pokrytie aj v Žiari nad Hronom

Štvrtý mobilný operátor naďalej aktívne rozširuje svoju LTE sieť po celom Slovensku. 4ka dnes oznámila, že jej vysokorýchlostný internet už môžu využívať aj zákazníci v Žiari na Hronom.

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy pre dátujúcich: 4ka hlási plné LTE pokrytie aj v Žiari nad Hronom
Zdroj: Dnes24.sk

Operátor už pokrýva svojim signálom viac ako polovicu populácie Slovenska. Na mapu miest, v ktorých môžu 4kári bezproblémovo surfovať na vysokorýchlostnej LTE sieti aktuálne pribudol aj Žiar nad Hronom. Plné pokrytie majú v súčasnosti k dispozícii aj obyvatelia ďalších dvoch desiatok okresných miest.

„Sme radi, že už aj Žiar nad Hronom môžeme privítať v rodine miest, ktorých obyvatelia môžu využívať najmodernejšiu mobilnú LTE technológiu na surfovanie a komunikáciu na webe, navyše za mimoriadne výhodné ceny,“ povedal výkonný riaditeľ SWAN, a. s, Martin Mosný.

4ka poskytuje služby už pre viac ako 100-tisíc zákazníkov, ktorých oslovila predovšetkým svojou atraktívnou cenovou ponukou a výhodnými službami.

„Štvrtý mobilný operátor predbehol dobu a ponúkol verejnosti svoj vlastný originálny koncept. Po zakúpení SIM karty Moja 4ka môžu naši zákazníci volať, smskovať a dátovať za jednotnú cenu 4 centy, ktoré zaplatia za minútu volania, jednu SMS alebo jeden MB dát v rámci Slovenskej republiky, ale aj Európskej únie,“ uviedol riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb Swanu Peter Helexa.

Navyše 4ka ponúka svoje SIM karty bez viazanosti a dobitý kredit nikdy neprepadne. Dokonca si zákazníci môžu kredit bezplatne prenášať so službou Prenos kreditu na iné čísla v rámci siete 4ky, a to prostredníctvom SMS alebo zavolaním na krátky sieťový kód.

Zo 100-tisíc zákazníkov viac ako štvrtina využíva dátové služby. V ponuke operátora majú zákazníci k dispozícii dátový balík 4G GIGA s veľkosťou 1 GB za euro na 30 dní vo vlastnej sieti operátora. Zákazníci, ktorí často využívajú internet, môžu siahnuť po dátovom balíku 4G GIGA PLUS, v ktorom výhodné dátovanie nie je viazané na vlastnú sieť 4ky, ale je možné využívať aj sieť obchodného partnera, teda v takzvanom národnom roamingu.

Produkty 4ky sú dostupné na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty, ale objednať si ich môžete aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu a dátové balíky aj zaslaním SMS správy na číslo 950. 4ka prichádza prostredníctvom Slovenskej pošty aj s ponukou štyroch atraktívnych telefónov. Najlacnejší Samsung E1200 2G ponúka už za 14 eur, veľkej popularite sa medzi zákazníkmi teší aj duálny telefón Lenovo A2010, ktorý podporuje aj vysokorýchlostnú LTE sieť. * (PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.*

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM