Martin Károly Futbal

Dolná Trnávka doma zabodovala

Dolná Trnávka 16. októbra - V 11. kole, v I. triede dospelých hostila Dolná Trnávka mužstvo z Voznice. Domáci odišli s čistým skóre.

I. TRIEDA DOSPELÍ 11. kolo: sobota 16.10.2010

Dolná Trnávka –Voznica 3 : 0 (2:0) Góly: Kysel, Struhár M., Dovec J. RozhodovalŠimič ml., 60 divákov

Zápas sa hral za dobrého počasia. Prvú šancu mali v 3.minúte hostia, keď dobrú strelu spoza šestnástky domáci brankár vyrazil. Od tohto momentu prebrali iniciatívu domáci, keď v 5.minúte hlavičkoval Struhár do rúk brankára po centri Kysela. Kysel poslal domácich do vedenia, keď v 10.minúte strelou z 25-tich metrov nedal Brestovskému šancu. V 41.minúte mal šancu domáci Kopčan, keď strelou z otočky sa lopta odrazila od tyči mimo brány. V 45.minúte nacentroval Kysel pred bránu, kde loptu do siete dorazil Maroš Struhár a bolo 2:0. V druhom polčase opäť domáci začali dobre keď v 53.minúte hlavička Slušného po centre Kysela skončila nad bránou. V 62.minúte po hlavičke Kopčana sa rútil sám na brankára Dovec, ale jeho úmysel prehodiť brankára Brestovský vystihol. V 66.minúte prišla najkrajšia akcia zápasu, keď Slušný sám prenikol do šestnástky a jeho prihrávku pred bránu dorazil Juraj Dovec a bolo 3:0. V 69.minúte mali Vozničania ojedinelú šancu, keď sa sám pred brankárom ocitol hosťujúci útočník, ale jeho strelu po zemi Struhár vyrazil nohou. V 76.minúte po centri Kysela strieľal z prvej Rozenberg, ale lopta minula bránu a tak sa zápas skončil zaslúženým víťazstvom Dolnej Trnávky.

Miroslav Kúšik

Zostavy: D. TRNÁVKA: Struhár A. – Dodok, Varecha, Tesák, Struhár M, Slušný, Dovec J.(70.Rozenberg), Ginič, Kováč(80.Kúšik), Kysel, Kopčan VOZNICA: Brestovský – Maslen, Laurov, Brodziansky, Benča(55.Kliman), Mihálik, Beňovský, Blaho, Vančo(46.Jančok), Baláž(47.Krši­ak), Nemec

Dolna tr Voznica
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM