Tlačové správy

Dom v Žiari, o akom snívajú viacerí: Nadštandard, aký sa oplatí vidieť! FOTO, VIDEO

So svojou rozlohou 237 m2 sa vám tento dom naozaj zapáči! Nadštandardne zrekonštruovaný rodinný dom sa nachádza na Svätokrížskom námestí v meste Žiar nad Hronom. Pozrite si FOTO aj VIDEO tejto nehnuteľnosti.

Ilustračný obrázok k článku Dom v Žiari, o akom snívajú viacerí: Nadštandard, aký sa oplatí vidieť! FOTO, VIDEO
Zdroj: REALITY SERVICE

Dom má novú strechu, zateplenú fasádu, plastové aj strešné okná, medené rozvody elektrickej energie, vykurovanie podláh, radiátorov a úžitkovej vody prostredníctvom kondenzačného plynového kotla, solárnych panelov a krbu na pevné palivo, novú plávajúcu podlahu, keramickú dlažbu, stierky, sadrokartónové podhľady s LED bodovými svietidlami.

Ak vlastníte viacero áut, určite potešia 2 garážové brány s ovládaním na diaľku. Nežnejšie polovičky môže zasa nadchnúť kuchyňa s už zabudovanými elektrospotrebičmi (teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, sklokeramická varná doska a digestor).

Interiér domu je rozdelený na pivnice (3 miestnosti), prízemie a podkrovie. Prízemie tvorí vstupná chodba, kotolňa, technická miestnosť, priestranná obývacia miestnosť s krbom a s východom na terasu, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a s WC, chodba, kuchyňa s pracovným pultom a s jedálenským kútom, detská izba, spálňa a garáž pre dve motorové vozidlá. V podkroví, ktoré je potrebné dobudovať, sa nachádza chodba so vstupom na terasu, kúpeľňa spojená s WC, 3 priestranné obytné miestnosti a technická miestnosť.

K domu prináleží oplotený pozemok so záhradou. Výmera pozemku je 1 476 m2.

Cena domu je 199-tisíc eur. .

Pozrite si FOTKY aj VIDEO nehnuteľnosti nižšie v galérii.

Info: mbeniak@reality-service.sk alebo tel. čísle 0905 369 269
Viac ponúk nehnuteľností na www.reality-service.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: YouTube.com
Dom v Žiari, o akom snívajú viacerí
9
Galéria
Zdroj: REALITY SERVICE
Zdroj: REALITY SERVICE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM