Zuzana Vajayová Kultúra

Druhý ročník Steiger Fest Vyhne už o necelý mesiac

/PR/ Dvojky sú v prípade tohtoročného Steiger Fest-u Vyhne najvýznamnejšie poznávacie znamenia. Druhého júla sa totiž uskutoční druhý ročník spomínaného podujatia. Organizátori už teraz chystajú pre všetkých návštevníkov zaujímavý program.

„O desiatej ráno sa začnú exkurzie v pivovare. Tu na milovníkov piva čaká okrem prehliadky aj výstava zberateľov a pivné súťaže. Návštevníci sa môžu prejsť po areáli remesiel, kde si môžu zakúpiť milý suvenír, sladkosť či inú špecialitku,“ začína rozprávať Jana Vajsová z marketingového oddelenia pivovaru Steiger.

K obci Vyhne a teda i k Steiger festu neodmysliteľne patrí aj Vodný raj. Jeho krásy si budú môcť všetci záujemcovia vychutnať počas bezplatného hodinového vstupu, ak si zakúpia výhodnú Super poukážku.

Hlavný program festivalu sa však od poludnia bude odohrávať na futbalovom štadióne vo Vyhniach. Na ňom postupne vystúpia DH Hodrušanka, Kabát rv., Smola a Hrušky a D Blues Band. Vyvrcholením programu bude večerné vystúpenie Petra Cmoríka s kapelou. Pestrý večer ukončí tak ako vlani, oldies disco party.

Organizátori nezabudli ani na najmenších návštevníkov festivalu: „Cestou od Vodného raja k hotelu Termál čaká na rodiny cesta rozprávkovým lesom,“ prezrádza Vajsová. Cestá bude plná rozprávkových bytostí, no deti si môžu prísť na svoje aj na nafukovacích skákajúcich atrakciách či malom kolotoči. Taktiež si môžu dať pomaľovať tváričky.

Aby sa dospelí necítili ukrátení, súťaže a športové aktivity sú v areáli futbalového štadióna prichystané aj pre nich.

„Samozrejme pre všetkých návštevníkov ktorý si zakúpia Super poukážku máme prichystané výhodné občerstvenie. A to presne porciu gulášu, dve veľké pivá a jednu veľkú Kola loku spolu s hodinovým vstupom do Vodného raja a tombolovým lístkom za mimoriadnu cenu z pôvodných ôsmych za 3.50 eur,“ uzatvára Vajsová. Všetci záujemcovia si môžu poukážky zakúpiť na recepciách hotelov Sitno a Termál, v Pivovare Steiger alebo aj v sieti Ticketportál.

Steiger Fest Vyhne priamo nadväzuje na podujatie Dni otvorených dverí pivovaru Steiger. Minulý rok mal svoju premiéru aj napriek nepriaznivému počasiu a jeho cieľom je podporiť rast turizmu v okolí Vyhieň.

Zdroj: Katarína Pružinová Foto: Ilustračné

Steigerfest
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM