Barbara Dallosová Tlačové správy

Exkluzívna svadobná výstava v Lune: Tentoraz si na svoje prídu aj ženíchovia, pozrite, čo všetko vás čaká!

Nenechajte si ujsť druhý ročník svadobnej výstavy práve v Hoteli Luna – najvychytenejšej svadobnej sále v regióne. Okrem ukážky najnovších svadobných trendov môžete aj niečo vyhrať a verte či nie, ženíchovia sa tiež nudiť nebudú...

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívna svadobná výstava v Lune: Tentoraz si na svoje prídu aj ženíchovia, pozrite, čo všetko vás čaká!
Zdroj: Dnes24.sk

Uvažujete tento rok nad sobášom? Alebo len radi sledujete nové trendy v svadobnom svete? Po úspešnej minuloročnej premiére sa do priestorov Hotela Luna opäť vracia svadobná výstava a rozmanití vystavovatelia svadobných služieb sa tešia na vašu návštevu. Pripravte sa na deň, kedy musí byť všetko dokonalé, už 7.2.2015 (od 12:00 do 17:00)v kongresovej sále Hotela Luna.

Moderné nevesty šetria čas

A pravdaže, nielen čas. Nemalá dávka predsvadobného stresu si nájde každú ženu. Naháňanie sa po neznámych firmách, nekonečné porovnávanie, blúdenie z predajne do predajne, hľadanie vhodných priestorov, správneho fotografa, najkrajších šiat, najlepšej hudby a celého radu ďalších vecí, ktoré musí mať nevesta vymyslené do najmenších detailov.

Nebolo by skvelé, zariadiť všetko potrebné pod jednou strechou Hotela Luna v Žiari nad Hronom, kde môžete Vaše svadobné predstavy okoreniť štipkou novej inšpirácie?

Myslieť na všetko

To je údelom asi každej nevesty. Svadba totiž už dávno nie je len o šatách a kytici. Na svadobnej výstave v Hoteli Luna nájdete všetko od svadobných šiat, cez ukážky stolovania, nádherné kytice z dielne šikovných floristov, nezabudnuteľné umelecké šperky alebo svadobné líčenie, ktoré si môžu budúce nevesty hneď aj vyskúšať, až po výber fotografa, DJ-a alebo živej hudby. Chýbať nebudú ani tradičné zákusky či moderná alternatíva – Candy bar.

Niečo pre ženíchov

Hoci predsvadobné prípravy sú obvykle výsadou nežnejšieho pohlavia, môžete sa spoľahnúť, že túto výstavu si nenechá ujsť ani váš partner. Počas celého svadobného popoludnia, ba dokonca celý víkend (piatok-nedeľa) budú v reštaurácii pre všetkých gurmánov pripravené Steakové dni, ktoré odporúčame perfektne zakončiť poriadne chladeným pivom Urpiner. Samozrejmosťou sú aj animátorky v detskom kútiku, ktoré sa postarajú o vaše ratolesti.

Neodíďte naprázdno

Okrem toho v rámci programu uvidíte vystúpenie jazz, soul, blues speváčky Zuzany Suchánkovej, alebo si so svojou polovičkou necháte urobiť záber od profesionálneho fotografa. A okrem inšpirácie a zážitkov si môžete odniesť ešte niečo viac. Losovať sa totiž bude tombola o zaujímavé ceny a svadobné zľavy (vstupné 1 € je zlosovateľné v tombole).

Celý kolektív Hotela Luna sa už teraz teší na vašu návštevu a praje dobrú chuť k šťavnatým steakom!

Viac info na facebookovej stránke Hotela Luna.

Foto v galérii – prvý ročník svadobnej výstavy v Hoteli Luna

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Každý detail dňa D pod jednou strechou: To je svadobná výstava v žiarskej Lune!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM