Katarína Reiterová Kultúra

Exkluzívne o Bále Žiarčanov: Vstupné sa nezvyšuje, pozrite, čo nás čaká

Po minuloročnom úspechu sa žiarske Céčko rozhodlo usporiadať aj druhý ročník Bálu Žiarčanov. Ten najbližší sa bude konať v piatok 17. januára, ale vstupenky budú v predaji už 22. októbra. Pozrite, kto vás bude zabávať tentokrát.

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívne o Bále Žiarčanov: Vstupné sa nezvyšuje, pozrite, čo nás čaká
Zdroj: TASR

Ako sme sa dozvedeli, vstupné zostáva ako v minulom roku, a teda vo výške 25 eur, rovnako tak aj typ stolovania – sedenia, ktoré sa osvedčilo, teda 4, 6 a 8 miestne stoly. 2. Bál Žiarčanov sa uskutoční v piatok 17. januára od 19.00 hodiny v Estrádnej sále MsKC.

O zábavu sa postará Kramár

„Minulý rok bol bál takmer vypredaný, a to aj z dôvodu atraktívnych hostí v podobe hercov z Partičky, preto sme aj pre tento ročník vybrali najpopulárnejšieho slovenského herca, moderátora – Maroša Kramára,“ prezrádza producent MsKC Janko Kulich a dodáva, že Kramár už v minulosti moderoval jeden ročník Plesu, tentokrát to však bude opäť v uvoľnenej atmosfére. „Našim cieľom je vytvoriť rovnako skvelú náladu a atmosféru ako tomu bolo minulý rok. Príjemný spoločenský večer, v spoločenskom oblečení pre každého,“ dopĺňa Kulich.

Švédske stoly aj tombola

O celovečernú zábavu sa bude starať aj skvelá skupina Smile band plná výborných muzikantov s bohatým repertoárom. "Momentálne vyberáme aj DJa a v programe nebude chýbať ani tombolová hra o atraktívne ceny. Občerstvenie na podujatí bude zabezpečené formou švédskych stolov a drobného občerstvenia priamo na stoloch,“ hovorí ďalej producent.

Klaun Mr. Toons

Mimoriadnym darčekom a prekvapením bude exkluzívne vystúpenie míma a klauna Mr. Toonsa, ktorý špeciálne kvôli tomuto bálu priletí z Holandska a predstaví svoju jedinečnú svetovú show. „Mr. Toonesa pozná väčšina divákov z talentovej súťaže v televízii, ale vidieť ho naživo je nezabudnuteľný zážitok. Práve Mr. Toones bude určovať tému bálu, ktorá sa bude niesť v znamení balónov a cirkusu,“ uzatvára exkluzívne pre ziar24.sk producent MsKC Janko Kulich.

Mr. Toons vystúpi v Žiari
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM