Katarína Reiterová Tlačové správy

Exkluzívny koncert Lucie Bílé v Kremnici. Hráme o dve vstupenky!

Po mega úspechu koncertu v decembri v Žiari sa manažment Lucky Bílé rozhodol vrátiť do tohto regiónu. Vybrali si Kremnicu, kde Bílá odspieva exkluzívny komorný recitál. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte dve vstupenky!

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívny koncert Lucie Bílé v Kremnici. Hráme o dve vstupenky!
Foto: Katarína Reiterová

„Ide o špeciálny komorný recitál v sprievode geniálneho klaviristu Petra Maláska, ktorý je vhodný skôr do kostolov či historických priestorov. Bude to exkluzívny koncert s veľmi intímnou atmosférou a najznámejšími piesňami z repertoára tejto speváckej divy,“ uviedol PR manager koncertu Janko Kulich.

Vyhrajte s nami

Tento jedinečný koncert sa bude konať 15. mája o 19.00 hodine v Kostole sv. Kataríny v Kremnici. Vstupné je v predpredaji 33 eur, na mieste 37 eur. Vy však, spolu so Žiar24, môžete vyhrať dve vstupenky na tento dvojhodinový koncert. Stačí, ak nám do 30. apríla napíšete na adresu karoly@global24.sk názvy aspoň dvoch muzikálov, v ktorých Lucie Bíla hrala a spievala. Hráme do 1. mája!

Len pre 300 divákov

Vstupenky na koncert Lucie Bílé môžete kúpiť v Kultúrnom a informačnom centre mesta Kremnica, Štefánikovo námestie 35/44, telefón: +421/45/6742 856, mail: infocentrum@kremnica.sk. Ale pozor, v predaji je len 300 kusov.

Kto by nepoznal Lucii Bílou

Lucie Bílá patrí už niekoľko rokov na Slovensku k absolútne najpopulárnejším speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania. Od samého začiatku deväťdesiatych rokov ju môžeme sledovať vo väčšine významných muzikálov českej scény (Bedári, Záhrada rajských potešení, Dracula, Krysař). Jej domovskou scénou je Divadlo Ta Fantastika, ktorého je polovičná spolumajiteľkou spoločne s producentom Petrom Kratochvílom a kde účinkovala takmer tri roky v titulnej úlohe muzikálu Johanka z Arku, za ktorú dostala od Herecké asociácie Cenu Thálie 2000 v odbore „opereta, muzikál“.

V oblasti popovej hudby vydala Lucie B ílá celý rad sólových albumov, s ktorými úspešne dobýva rebríčky tuzemských hitparád, a jej hity ako „Ave Maria“ „Láska je láska“, „Trouba“, „Esemes“ alebo „Miluji tě“ pozná takmer každý. Vo filme sme mohli Luciu Bílú uvidieť napríklad v úspešnej rozprávke Princezná z mlyna, vo filmoch Kráľ Ubu, Čas dlhov alebo v televíznom rozprávkovom seriáli O stratenej láske v úlohe hodné Pavoučnice.

Vďaka svojmu mimoriadnemu talentu, humoru, bezprostrednému vystupovaniu, ale aj zmyslu pre pomoc tým, ktorí ju naozaj potrebujú, sa radí medzi najpopulárnejšie a najobľúbenejšie osobnosti tejto krajiny. Iste aj vďaka týmto faktom je mnohonásobnou držiteľkou prestížnych ocenení – televíznych Cien TýTý, Českého slávika, Cien akadémie populárnej hudby (predtým Gramy) a mnohých ďalších významných ocenení.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM