Barbara Dallosová Kultúra

Exkluzívny megakoncert: Po vypredanom turné mieri heavy-metalová legenda do Žiaru!

Heavy-metalová klasika mieri na Slovensko a rozpumpuje to aj v našom meste. Čítajte, kedy dorazia švédske kladivá do Žiaru a koho so sebou prinesú...

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívny megakoncert: Po vypredanom turné mieri heavy-metalová legenda do Žiaru!
Foto: Jana Bujňáková / Zdroj: Dnes24.sk

Človek nemusí byť ortodoxný metalista, aby mu niečo hovoril názov Hammerfall. Švédska heavy-metalová skupina vstúpila na scénu začiatkom deväťdesiatych rokov a okamžite si získala slušnú fanúšicku základňu.

Po víťaznom comebacku a takmer vypredanom jarnom turné 2015 a s albumom r(E)evolution sa severské metalové kladivá vracia aj na Slovensko s plnohodnotnými koncertami. Počas šnúry odohrajú aj v Žiari nad Hronom. Metalovej legende bude patriť 8. december o 19:00 hod. v hlavnej sále žiarskeho MsKC.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na novinky, ale aj všetky staré dobré hity, ktoré Hammerfall vyniesli na výslnie. HammerFall je švédska heavy/powermetalová hudobná skupina

Jedna z najpopulárnejších metalových kapiel súčasnosti si so sebou prinesie i posilu. V úlohe špeciálnych hostí sa predstavia nemecká formácia Rage a ďalší heavy-metalový nášup, skupina Serenity.

Foto: ilustračné

Heavy-metalová legenda odohrá koncert v Žiari
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM