Barbara Dallosová Krimi

FOTO z miesta: Dieťatko zostalo v aute v centre Žiaru aj s kľúčami, poradiť si nevedeli hasiči ani mestskí

Okolo auta zaparkovaného v žiarskej ulici sa strhla poriadna mela. Pomáhali hasiči, mestskí policajti i odťahovkári. Čítajte, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta: Dieťatko zostalo v aute v centre Žiaru aj s kľúčami, poradiť si nevedeli hasiči ani mestskí
Zdroj: Dnes24.sk

Malá nepozornosť postavila do pozoru mestských policajtov i hasičov. Ako vysvetlil Ivan Šimič zo stálej služby žiarskej Mestskej polície (MP), na Ul. Štefana Moysesa v centre mesta si šla vodička niečo vybaviť, nedopatrením si ale zabuchla kľúče v aute, ktoré sa samovoľne zamklo. V aute pritom podľa slov policajtov sedelo malé dieťa.

Pani, ktorá sa nevedela dostať do vozidla, na pomoc zavolala mestských policajtov. ,,Na miesto bola vyslaná hliadka, ale vzhľadom na to, že dnešné technológie uzamykania áut sú už niekde inde ako boli kedysi, nebolo to jednoduché. Zavolali sme na pomoc hasičov, či na to nemajú nejakú technológiu, no nemali," opisuje zásah Šimič a dodáva, že otvoriť auto sa napokon podarilo pomocou technologickej pomôcky, ktorú mala k dispozícii privolaná odťahová služba.

Dieťatku, ktoré bolo počas celej akcie uväznené vo vozidle, sa podľa mestských našťastie nič nestalo. ,,Čas, kedy bolo dieťa samo v aute, to mohlo byť asi päť minút, takže sa našťastie nič nestalo. Už nie je ani také horúce počasie, aby to mohlo byť nebezpečné," dodal na záver Šimič.

Foto: od čitateľky

Dieťa zostalo v aute aj s kľúčami: V nasadení mestskí, hasiči i odťahovkári
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM