Barbara Dallosová Krimi Správy

FOTO z miesta: Nové INFO polície o tragédii pri Kremnici, o život prišlo dievča (†22)!

Na ceste pri Kremnici vyhasol mladý život. Policajti vysvetľujú, ako došlo k tragickej nehode. Pozrite, kde presne sa to stalo.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta: Nové INFO polície o tragédii pri Kremnici, o život prišlo dievča (†22)!
10
Galéria
Zdroj: odť. služba Havariatrans

Ako sme vás už informovali, vo štvrtok (20.4.) v ranných hodinách došlo k vážnej dopravnej nehode pri Kremnici. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, o deviatej ráno tu došlo k zrážke dvoch osobných áut.

,,Vodička (22) viedla osobné motorové vozidlo Nissan Micra v smere od Kremnice do Žiaru nad Hronom, pričom počas jazdy prešla z doposiaľ presne nezistených príčin do protismeru, kde došlo k bočno-čelnej zrážke s oproti idúcim vozidlom VW Golf," opísala hovorkyňa.

Ako pokračovala, mladé dievča utrpelo zranenia, ktorým na mieste podľahlo. ,,V súvislosti s dopravnou nehodou sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania boli prizvaní aj znalci z odboru cestnej dopravy, ako aj z odboru zdravotníctva. Bližšie okolnosti dopravnej nehody, ako aj presná príčina vzniku dopravnej nehody sú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania," dodala Kováčiková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM