Barbara Dallosová Krimi

FOTO z miesta vážnej nehody: Žiarčan (22) viezol dvoch tínedžerov (14,16), z auta zostala kopa šrotu!

Mladý vodič zo Žiaru nad Hronom nezvládol riadenie na ceste medzi dvomi neďalekými obcami. Auto, v ktorom sedeli i dvaja maloletí spolujazdci, skončilo v stĺpe elektrického vedenia. Nehoda sa nezaobišla bez vážnych zranení.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta vážnej nehody: Žiarčan (22) viezol dvoch tínedžerov (14,16), z auta zostala kopa šrotu!
Zdroj: Dnes24.sk

O dopravnej nehode, ktorá sa stala v stredu (5.8.2015) v poobedných hodinách na ceste medzi obcami Horná Ždaňa a Dolná Ždaňa v Žiarskom okrese, dnes informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

,,22-ročný vodič zo Žiaru nad Hronom viedol vozidlo v smere z obce Horná Ždaňa do obce Dolná Ždaňa, pričom pri prejazde ostrej ľavotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam následkom toho dostal šmyk. S autom prešiel mimo cesty vpravo na lúku a narazil ľavou stranou vozidla do stĺpu elektrického vedenia," opisuje nehodu policajná hovorkyňa.

Ako ďalej vysvetlila, Žiarčan, ktorý auto šoféroval, sa pri nehode ťažko zranil, alkohol u neho zistený nebol. ,,Vo vozidle boli okrem vodiča dvaja spolujazdci vo veku 14 a 16 rokov, ktorí utrpeli ľahké zranenia," dodáva Faltániová o posádke auta s tým, že dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

foto: Odťahová služba Havariatrans

Zábery z miesta nehody pri Žiari: Zdemolované auto skončilo v elektrickom stĺpe
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM