Barbara Dallosová Správy

FOTO Z MIESTA: Vyčíňanie nočného vetra, nad cestou viselo odtrhnuté lešenie, hasiči aj policajti v pohotovosti!

Silný vietor v noci na dnes potrápil viacero okresov. Jeho nápor nevydržalo ani lešenie na jednej zo žarnovických budov. Nadránom tam zasahovali hasiči, policajti museli cestu uzavrieť. Pozrite foto!

Ilustračný obrázok k článku FOTO Z MIESTA: Vyčíňanie nočného vetra, nad cestou viselo odtrhnuté lešenie, hasiči aj policajti v pohotovosti!
Zdroj: Dnes24.sk

Krátko pred štvrtou nadránom boli žarnovickí dobrovoľní hasiči privolaní k lešeniu, s ktorým sa pohrával silný vietor. Ten ho výrazne odklonil od budovy, ku ktorej bolo pripevnené.

,,Lešenie bolo odklonené, viselo len na kábloch. Pomocou našej techniky a navíjačov na autách sme ho pritiahli naspäť k stene budovy,„ opisuje nočný zásah veliteľ Dobrovoľného hasičského zboru mesta Žarnovica, Ľuboš Ziman. ,,Našťastie sa nikto nezranil,“ dodáva.

Hrozivo nahnuté lešenie postavilo do pozoru aj mestských policajtov. ,,Lešenie sa natoľko odchýlilo, že viselo nad miestnou komunikáciou, dokonca až nad druhým jadzným pruhom. Cestu sme teda museli uzavrieť. Dopravu to však výrazne neobmedzilo, vzhľadom na to že to bolo ešte veľmi skoro ráno a premávka nebola taká frekventovaná," vysvetľuje náčelník žarnovických mestských policajtov, Vojtech Šmondrk.

Foto: Dobrovoľný hasičský zbor mesta Žarnovica

Odtrhnuté lešenie viselo nad cestou, pasovali sa s ním hasiči
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM