Barbara Dallosová Krimi Správy

FOTO z miesta: Žiarčanka (58) dostala šmyk, zo zvodidiel zostala kopa šrotu

V Žiarskom okrese evidujú policajti za pár hodín hneď niekoľko dopravných nehôd. Šťastie podľa polície namala ani vodička Toyoty...

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta: Žiarčanka (58) dostala šmyk, zo zvodidiel zostala kopa šrotu
5
Galéria

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, len počas utorkového dopoludnia (16. 1.) zaevidovali muži zákona v Banskobystrickom kraji 32 udalostí v cestnej premávke, pritom len v okrese Žiar nad Hronom to boli hneď štyri dopravné nehody a štyri škodové udalosti.

,,Situácia na cestách, najmä v okresoch Banská Bystrica, Zvolen a Žiar nad Hronom sa už pred poludním upokojila, rýchlostná cesta R1 je už od 11.30 hodiny prejazdná bez obmedzení," povedala k aktuálnej situácii Faltániová.

Medzi jednu z udalostí na našich cestách patrila nehoda osobného auta, ktoré podľa slov polície šoférovala Žiarčanka (58). ,,Krátko po siedmej hodine ráno došlo na R1 k dopravnej nehode osobného motorového vozidla Toyota Yaris, ktoré viedla vodička zo Žiaru nad Hronom. V smere jazdy od Žiaru nad Hronom na Zvolen, dostala s vozidlom šmyk a narazila do zvodidiel," priblížila hovorkyňa s tým, že vodička sa našťastie nezranila, no škoda, ktorá pri nehode vznikla, je odhadnutá na 7 000 eur.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM