Martin Károly Tlačové správy

Fresh drinky z X-baru: Ktoré idú najviac na odbyt v týchto horúčavách?

V X-bare si po novom môžete pri obľúbenej káve pochutnať aj na čerstvých štavách, nielen z ovocia ale aj zo zeleniny. Na výber je nespočetné množstvo kombinácií. Fresh drink si môžete zobrať aj so sebou. V horúčavách ich spotreba stúpa!

Ilustračný obrázok k článku Fresh drinky z X-baru: Ktoré idú najviac na odbyt v týchto horúčavách?
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) V lete je azda najomielanejšou vetou zdravotníkov: Dodržiavajte pitný režim! Vieme, už čo máme piť ale to, čomu by sme sa mali vyhýbať. Ako je to s ovocnými, či zeleninovými šťavami?

V zeleninových a ovocných šťavách ľahko získame maximum vitamínov. Čerstvé ovocné a zeleninové šťavy majú aj detoxikačné a regeneračné schopnosti. Poskytujú minerálne látky, vitamíny, soli a predovšetkým enzýmy, ktoré telo za normálnych okolností získava zložitými a dlhodobými procesmi. Najúčinnejšie je piť šťavy nalačno,“ hovoria odborníci, no zároveň vystríhajú pred príliš sladkými nápojmi najmä tých, ktorí chcú nejaké to kilo zhodiť.

V žiarskom X-bare sa zeleninové a ovocné fresh drinky začali predávať na jar. „Ľudia si zvykli na svoj ranný drink. Mnohí si ho chodia brávať cestou do práce, iní si ho radi vychutnajú v našom bare,“ hovorí majiteľ X-baru, Peter Jagoš.

Najviac sa podľa neho predáva IMUNITA (pomaranč, grep, citrón, zázvor), za ním nasleduje DETOX (cvikla, mrkva, jablko) a v neposlednom rade je to drink s názvom VITALITA (mrkva, jablko, zázvor, jahody). „Počas týchto sparných dní máme ešte väčší nával,“ dopĺňa Jagoš.

V ponuke je aj fresh drink:

  • SUNSHINE – jablko, pomaranč, jahoda
  • ENERGY – uhorka, jablko, stonkový zeler
  • POWER – uhorka, cvikla, jablko, zázvor

Možná je akákoľvek kombinácia ovocia/zeleniny Jablko, pomaranč, grep, citrón, limetka, jahody, mrkva, cvikla, uhorka, stonkový zeler.

V X-ku ale chystajú aj novinky. Počuli ste už o nápoji HU-Hu? Viac onedlho.

Novinka v X-bare: Fresh drinky aj so sebou
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM