Tlačové správy

Gurmáni pozor! Obľúbená rodinná reštaurácia v Žiari sa sťahuje

Rodinná firma, ktorá pôsobí na žiarskom trhu už viac ako 25 rokov, mení priestory. Od júla už nebude prevádzkovať reštauráciu Biely dom na Námestí Matice slovenskej v Žiari nad Hronom. Tam začínala rodina ešte v roku 1991 v priestoroch bývalej závodnej jedálne.

Ilustračný obrázok k článku Gurmáni pozor! Obľúbená rodinná reštaurácia v Žiari sa sťahuje
Zdroj: Gastro Pružinová

Kulinárske umenie pani Anny Pružinovej sa premiestňuje do priestorov reštaurácie Tatra na Ulici SNP v Žiari nad Hronom, kde si budú môcť hostia aj naďalej pochutiť nielen na obľúbenom dennom menu, ale aj jedlách zo stálej ponuky a pizzi pripravovanej na dreve: „Otvorenie plánujeme v mesiaci júl, o presnom termíne budeme všetkých včas informovať,“ hovorí zakladateľka spoločnosti Anna Pružinová.

Napriek niekoľkodňovému výpadku si zákazníci spoločnosti môžu i naďalej pochutnávať na dennom menu a to hneď dvoma spôsobmi: „Teplé jedlá v dennej ponuke budeme od stredy 29. júna až do otvorenia reštaurácie Tatra ponúkať v lahôdkach Polotovary situovaných na námestí oproti jedinému žiarskemu hotelu, alebo ho dovezieme priamo k našim hosťom, či už domov alebo na miesto ich pracoviska,“ vyratúva možnosti stravovania počas prvých prázdninových dní Pružinová.

Reštaurácia Tatra je taktiež ideálnym priestorom na rodinné oslavy, svadby, životné jubileá, firemné stretávky alebo kary. V letných mesiacoch bude pre hostí otvorená i letná terasa a spoločnosť Pružinová, s.r.o. už teraz prijíma objednávky na súkromné grilovačky: „Okrem klasiky ako je grilované mäso, zelenina či syr, ponúkame aj možnosť pečenia bravčových kolien, domáceho prasiatka a varenia gulášu,“ hovorí ďalej pani Anna.

V prípade, že sa vám do mesta veľmi nechce a najlepšie sa cítite v pohodlí vášho domova alebo chaty, tak vám spoločnosť dovezie jedlo spolu s kompletným vybavením priamo domov. No a že nie ste práve milovníci gulášu alebo pečeného prasiatka? Nevadí. Ponuka je široká a pani Pružinová vám navarí podľa vašich predstáv. Segedín, rezne so šalátom alebo len studené obložené misy a povestné škarkové pagáče či cuketové soté, tofu a bezlepkové pečivo? Pre spoločnosť Pružinová, to nie je žiadny problém.

Ak sa vám už teraz zbiehajú slinky, tak objednávky môžete vybavovať telefonicky na nezmenených telefónnych číslach: +421 672 5332, +421 45 601 2911, +421 915 819 8­65 alebo prostredníctvom e-mailu: pruzinova.anna@gmail.com.

Viac informácii získate na webovej stránke: www.pruzinova-gastro.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Gurmáni pozor! Obľúbená rodinná reštaurácia v Žiari sa sťahuje
10
Galéria
Zdroj: Gastro Pružinová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM