Martin Károly Rôzne

Hľadáte perspektívne zamestnanie?

Wüstenrot,a.s. ponúka perspektívne pracovné pozície v žiarskom regióne. Staňte sa členom tímu poprednej zahraničnej spoločnosti s s dlhoročnou tradíciou na Slovensku.

[link=http://www­.wustenrot.sk/]Wüsten­rot stavebná sporiteľňa[/link], a.s. pôsobí na slovenskom finančnom trhu ako spoločnosť s pevnými základmi a silnou tradíciou v oblasti stavebného sporenia. Dôveru svojich klientov si získala svojou profesionalitou, finančnou stabilitou, zodpovedným a odborným prístupom zamestnancov.

[link=http://www­.wuestenrot.sk/in­dex.php?idpg=2]No­vá Wüstenrot poisťovňa, a. s.[/link] má univerzálnu licenciu. Znamená to, že môže ponúknuť širokú škálu produktov životného i neživotného poistenia pre občanov i organizácie. Je známa novátorským prístupom, originálnymi produktmi a netradičnými riešeniami.

Hľadáme nových členov nášho obchodného tímu, ktorí chcú vziať život do vlastných rúk a budovať svoju úspešnú osobnú budúcnosť spoločne so silným partnerom.

[blockquote]Ako Wüstenrot poradca získate prácu v prostredí silnej spoločnosti so zahraničnou účasťou, ktorú budete reprezentovať vo Vašom meste. Stanete sa súčasťou istoty, kvality a perspektívy s motivujúcim platovým ohodnotením.[/bloc­kquote]

Wüstenrot a.s. v oblasti stavebného sporenia i poistenia svojich spolupracovníkov aktívne podporuje a snaží sa zvyšovať ich kvalitu života v profesionálnej i osobnostnej oblasti.

Ak máte záujem o prácu finančného sprostredkovateľa ako hlavný alebo vedľajší pracovný príjem prosíme o zaslanie štruktúrovaného životopisu spolu s motivačným listom na e-mail: jmarkova@wustenrot.sk /jmarkova@wus­tenrot.sk/

Kontaktovať budeme len vybraných kandidátov, ďakujeme za porozumenie

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM