Barbara Dallosová Krimi Správy

Hliníčanka (34) jazdila pod parou: O pár hodín ju chytili znova, nafúkala ešte viac!

Prípad, ktorý opisujú muži zákona, patrí do kategórie nepoučiteľní vodiči. Ženu podľa polície zastavili dvakrát v priebehu niekoľkých hodín.

Ilustračný obrázok k článku Hliníčanka (34) jazdila pod parou: O pár hodín ju chytili znova, nafúkala ešte viac!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia v Žiari nad Hronom obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky ženu (34) z Hliníka nad Hronom.

Tá podľa hovorkyne v stredu (14.12.) krátko po jednej v noci šla na Fiate Brava po Novej Bani, kde pri budove strednej školy vyšla na chodník, narazila do betónového kvetináča a do stromu a z miesta nehody odišla smerom k čerpacej stanici, kde ju už ale zastavila policajná hliadka.

,,Vodička sa podrobila dychovej skúške na zistenie alkoholu a namerali jej 1,33 promile," uviedla Faltániová s tým, že žena nebola zranená, škoda na vozidle, ktorú si spôsobila, bola odhadnutá na 150 eur a škoda na kvetináči ešte vyčíslená nie je. Hliníčanka bola podľa slov hovorkyne zadržaná zadržaná kým neprebehli úkony, ráno však bola prepustená a zdá sa, že zo svojho počínania sa nepoučila.

,,Následne, o 9:50 ráno, opäť jazdila na tom istom aute po Ul. Nábrežnej v Novej Bani, kde pri garážach prešla na chodník a zostala stáť pred lávkou, ktorá vedie cez potok k základnej škole. Hliadka ju opäť kontrolovala a pri dychovej skúške jej namerali ešte viac než v noci, 1,73 promile alkoholu," priblížila Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM