Barbara Dallosová Krimi

Hlúpejší nápad už dostať nemohli: Vandali sa podpísali sa na trati pri Kremnici, onedlho sa tadiaľ rútil vlak...

Nápad, nad akým zostáva rozum stáť. Na železničnej trati pri Kremnici bola nahlásená podivná aktivita vandalov. Prípad dostala do rúk polícia.

Ilustračný obrázok k článku Hlúpejší nápad už dostať nemohli: Vandali sa podpísali sa na trati pri Kremnici, onedlho sa tadiaľ rútil vlak...
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková, v uplynulých dňoch sa na tratiach železníc odohralo viacero prípadov, keď plynulosť a bezpečnosť jazdy bola narušená vandalmi.

Jedným z nich bol nápad, ktorý mohol mať aj otrasné následky. Ako uviedla Pavliková, niekto sa rozhodol naukladať na železničnú trať drevo. Prípad sa podľa správy ŽSR stal v pondelok (28.12.2015) krátko po tretej hodine poobede na úseku trate blízko Kremnice.

,,Na trati Kremnica – Kremnické Bane nabehol osobný vlak počas jazdy na drevo, ktoré bolo naukladané na traťovej koľaji. Prípad vyšetruje Policajný zbor Slovenskej republiky (PZ SR)," konkretizovala Pavliková s tým, že incident spôsobil niekoľkominútové meškanie vlaku.

Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, prípad už majú v rukách muži zákona a objasňujú ho ako priestupok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM