Martin Károly Tlačové správy

Hokej sa sleduje v Caffee Sopran! Pivo už za 90 centov, hráme o rundu!

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji začínajú už o pár dní! Sledovať ich môžete aj z baru na žiarskom námestí! Pivo tu budú čapovať len za 90 centov. Okrem toho môžete vyhrať nielen rundu.

Ilustračný obrázok k článku Hokej sa sleduje v Caffee Sopran! Pivo už za 90 centov, hráme o rundu!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Caffee Sopran – kaviareň pod hovoriacim papagájom :) na Námestí Matice slovenskej nabralo druhý dych. Noví majitelia majú pripravených množstvo noviniek. Na svoje si prídu pivkári, kávičkári aj priaznivci hokeja.

Majstrovstvá s pivom za 0,90 eur a súťaž o super ceny!

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji začínajú 3. mája. Počas ich trvania môžete skvelé momenty na ľadovej ploche sledovať s pivom už za 90 centov za veľké pivo a 0,54 centov za malé pivo plus prekvapenie, ktoré Vám prezradí príjemná obsluha priamo v Caffe Sopran. Samozrejme hokej sa bude sledovať na plazmových obrazovkách.

Stačí odpovedať na najjednoduchšiu otázku na svete :) : „Páči sa Vám, že počas majstrovstiev sveta v hokeji bude v Sopran Caffe kvalitné pivo za zvýhodnenú cenu?“, a ste v hre o rundu piva pre 5-člennú partiu. Odpovede posielajte na karoly@global24.sk do 06.mája 2013.

Okrem toho bude počas majstrovstiev sveta priamo v Caffe Sopran prebiehať tipovacia súťaž na vítaza samotných majstrovstiev sveta . Každý zákazník dostane ku svojmu ľubovoľnému nápoju žrebovaciu kartičku a na konci majstrovstiev sveta sa bude žrebovať o darčekový kôš v hodnote 20 €.

Káva & Budha

Okrem hokejovej akcie si ale v Sopran Caffe môžete vychutnať kvalitnú kávu Lavazza každý deň v čase otváracích hodín.

Na leto majitelia pripravili veľké prekvapenie pre tých, ktorí majú radi kvalitné a chutné jedlá z ázijskej kuchyne. „Od leta budeme na našej letnej terase príležitostne podávať kvalitné jedlá, z unikátnej kuchyne FRESH MADE ASIA by Budhha Brothers. Bude to formou vopred naplánovaných dní s kuchármi z Budhha Brothers. Veľmi sa už na to tešíme. Ide o jedlá bez polotovartov, glutamánov, farbív a umelých zvýrazňovačov chutí,“ informuje o novinke Nikola Kisová a Vojtech Tököli.

Viac o FRESH MADE ASIA by Budhha Brothers sa dočítate tu: http://www.cistachut.sk/…Novinky.html

Rezervácie na tel. č. : 0907 037 126

Otváracie hodiny:
PO – ŠTV: od 07.00 do 23,00
PIA: od 07:00 do 24:00
SO: 08:30 – 24:00
NE: od 13:00 do 21:00

Viac o Caffe Sopran nájdete aj na ich Fun page https://www.facebook.com/CaffeSopran?…

Alkohol sa podáva len osobám starším ako 18 rokov.

Caffee Sopran
9
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM