Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Nešťastie na R1: Dve nehody v priebehu 5 minút, muž (†57) mŕtvy, traja zranení, dieťa prevážal vrtuľník

Pri dnešných dvoch dopravných nehodách, ktoré sa stali na rýchlostnej ceste R1 medzi Tekovskou Breznicou a Hronským Beňadikom, sa zranili traja ľudia, muž (†57) žiaľ umrel.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie na R1: Dve nehody v priebehu 5 minút, muž (†57) mŕtvy, traja zranení, dieťa prevážal vrtuľník
Zdroj: Policajný zbor SR

Banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová informovala, že v smere na Nitru sa zrazili dve nákladné motorové vozidlá. Ako však k zrážke došlo, je podľa Faltániovej stále v štádiu objasňovania.

Prvé vozidlo, ktoré viedol 57-ročný muž z Galanty, pravdepodobne zastalo na krajnici, vodič vystúpil z vozidla a zomrel. „V tomto prípade bola nariadená súdna pitva, ktorá zistí presnú príčinu smrti,“ priblížila Faltániová s tým, že smrť nenastala dôsledkom dopravnej nehody. Následne do vozidla narazilo ďalšie nákladné vozidlo, ktorého vodič skončil v žiarskej nemocnici.

V smere na Zvolen zas narazilo do kamióna osobné motorové vozidlo. Pri tejto zrážke, ktorej príčina je tiež v štádiu objasňovania, sa zranil vodič osobného motorového vozidla s dieťaťom. Podľa Faltániovej ich vrtuľníkom previezli do banskobystrickej nemocnice.

Cesta v smere na Zvolen je už podľa hovorkyne sprejazdnená. V smere na Nitru je prejazdný jeden pruh, v krátkom čase by však mal byť sprejazdnený aj druhý.

Zdroj: Dnes24/TASR
Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM