Martin Károly Krimi

Desivé momenty na rýchlostnej ceste: Na R1 sa prevrátil kamión!

Rýchlostná cesta medzi Novou Baňou a Žiarom sa dnes dopoludnia stala dejiskom desivej nehody. Na R1 sa zo zatiaľ nezistených príčin prevrátil kamión, pričom nákladiak vzápätí zablokoval aj protiľahlý jazdný pruh. Kamión zachytil VW Golf s 20-ročným vodičom a jeho 9-ročnou spolujazdkyňou.

Ilustračný obrázok k článku Desivé momenty na rýchlostnej ceste: Na R1 sa prevrátil kamión!
Zdroj: Dnes24.sk

Nehoda sa podľa policajnej hovorkyne Márie Faltániovej stala v dopoludňajšich hodinách, približne o 11. 35 hod. pri Novej Bani. Vodič kamiónu išiel v smere Nitra, Banská Bystrica.„53-ročný vodič kamiónu z doposiaľ nezistených príčin prešiel do ľavého jazdného pruhu, kde narazil do VW Golf, ktoré viedol 20-ročný vodič z Tekovských Nemiec,“ objasňuje hrozivú nehodu Faltániová.

Podľa hovorkyne sedelo v Golfe aj 9-ročné dievčatko. „Pri nehode nebol nikto zranený, dievčatko bolo ale prevezené do nemocnice na pozorovanie,“ dodáva hovorkyňa.

Pri havárii zasahovali aj záchranári. Boris Chmel, ich hovorca informuje, že na mieste bol ošetrený vodič kamiónu. „9-ročné dievčatko previezli v zhoršenom emočnom stave do nemocnice do Žiaru nad Hronom,“ dodáva hovorca záchrannej služby. Zranené však podľa neho nebolo.

Časti kamiónu zablokovali aj protiľahlý jazdný pruh. Prípad je podľa hovorkyne v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM