Barbara Dallosová Správy

Horúci víkend: Na plážovom síce rekord nepadol, ale pozrite tie čísla!

Deka vedľa deky, bazén plný osvieženiachtivých ľudí a dlhatánske rady na lístky i v bufete. Aj tak vyzerá žiarske kupko cez horúčavy, aké vládli aj tento víkend. Hoci minuloročný rekord zatiaľ prekonaný nebol, cifry sú to poriadne, čítajte...

Ilustračný obrázok k článku Horúci víkend: Na plážovom síce rekord nepadol, ale pozrite tie čísla!
Zdroj: Dnes24.sk

Počasie sa tento víkend správalo, ako sa na júlové dni patrí. Aj to bolo dôvodom, že žiarske kupko praskalo vo švíkoch. Či už sa chceli návštevníci schladiť vo vode, alebo len nachytať trošku bronzu, prišli sa zrelaxovať práve sem. Dokazuje to aj počet predaných lístkov.

,,V sobotu 19.júla navštívilo plážové kúpalisko 1 009 ľudí, v nedeľu 20. júla až 1 501. Za celý víkend bolo teda predaných 2 510 lístkov,“ opisuje horúci víkend Igor Rozenberg z Technických služieb.

Čísla to nie sú malé, na minuloročný rekord sa ale nevyšplhali. ,,Minulú letnú sezónu bol rekord takmer 2 000 predaných lístkov za jeden deň, pričom 2 000 osôb je maximálna kapacita kúpaliska,“ spomína Rozenberg na minuloročný nátresk.

O novinkách ktoré by tento rok mali lákať návštevníkov na žiarske kupko sme písali v článku: Novinky na žiarskom kúpalisku: So studenou vodou nepohnú, pribúdajú ale atrakcie!

Čítajte tiež: Okradnúť vás môžu aj keď chytáte bronz: Zlodeji sa žiarskemu kúpalisku nevyhýbajú

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM