Barbara Dallosová Krimi

Hrozivá nehoda: Auto v plameňoch, vodič zo Žiaru (41) vážne zranený!

Vodič z nášho mesta, podľa polície, najprv zišiel z cesty, následne jeho auto vzbĺklo. 41-ročného Žiarčana okamžite hospitalizovali v Žiari, odtiaľ ho do bratislavskej nemocnice prevážal vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá nehoda: Auto v plameňoch, vodič zo Žiaru (41) vážne zranený!
Zdroj: TASR

Dráma sa odohrala večer v smere zo Žiaru do Šášovského Podhradia. ,,41-ročný vodič zo Žiaru nad Hronom na ceste tretej triedy medzi Žiarom nad Hronom a Šášovským Podhradím v smere svojej jazdy zišiel vpravo mimo cestu a jeho vozidlo začalo horieť," informovala pre Žiar24 krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Žiarčan, ktorý sedel za volantom, si to poriadne odskákal. Podľa policajnej hovorkyne v týchto chvíľach leží v nemocnici v hlavnom meste. ,,Vodič auta utrpel ťažké zranenia, popáleniny. Okamžite bol hospitalizovaný v nemocnici v Žiari nad Hronom, odtiaľ bol včera (8.12) vrtuľníkom prevezený do nemocnice v Bratislave," upresňuje Faltániová.

Prečo auto odrazu zišlo z cesty, ani prečo vzbĺklo, policajti zatiaľ nevedia. ,,Vodičovi bola odobratá krv za účelom zistenia alkoholu, čo bolo príčinou nehody aj príčinou požiaru auta je ale momentálne predmetom znaleckého skúmania," uzavrela Faltániová.

K nehode došlo stal v nedeľu 7.decembra, krátko po ôsmej hodine večer.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM