Barbara Dallosová Samospráva

Igor Kríž: Štyri dôvody, prečo kandidujem na primátora

Komunálne voľby sa blížia a kde-tu cítiť už aj predvolebné dusno. V Kremnici boli doposiaľ kandidáti traja, včera k nim pribudol súčasný viceprimátor mesta Igor Kríž. Toto sú dôvody, prečo chce presedlať z viceprimátorskej rovno na primátorskú stoličku...

Ilustračný obrázok k článku Igor Kríž: Štyri dôvody, prečo kandidujem na primátora
Zdroj: Dnes24.sk

Funkčné obdobie súčasnej primátorky Kremnice sa pomaly končí a jej potenciálnych nasledovníkov pribúda. Medzi prvými nám dôvody svojej kandidatúry objasnil Marián Vojtko, ktorému pred štyrmi rokmi ušla funkcia len o vlások, čítajte TU.

V tom, prečo kandidovať na prvého muža Kremnice, mal jasno aj Vladimír Hudec, pozrite si jeho dôvody. Pohnútky ktoré viedli ku kandidatúre tretieho kandidáta, Norberta Boldiša nádete TU.

Karty sa ale rozhodol zamiešať aj viceprimátor kremnickej samosprávy Igor Kríž. Pozrite si jeho dôvody:

  • Záleží mi na budúcnosti a osude môjho rodného mesta. Vážim si našich predkov a uznávam banícke a minciarske tradície, veď baňa bola kedysi prameňom života tejto oblasti. Naše zlato sú ale historické pamiatky, termálna voda a prekrásna príroda. Nepoznám mesto na Slovensku s takýmto bohatstvom. Nezmyselné traumatizovanie ťažiarskymi aktivitami už musí prestať. Spolu s obyvateľmi mesta budem toto nebezpečenstvo eliminovať.
  • Ďalším dôvodom je podpora, ktorú vyjadrujú mne a môjmu volebnému tímu niektoré firmy pôsobiace v meste, občianske združenia a časť verejnosti. Verím, že ich nesklameme.
  • Ponúkam nášmu mestu svoje skúsenosti a znalosti, ktoré som nadobudol počas odbornej a riadiacej práce v školstve a verejnej správe. Boli sme úspešní v mnohých projektoch, čakajú nás nové úlohy a výzvy.
  • Moji rodičia i šport mi venovali do vienka okrem vytrvalosti a disciplíny aj zmysel pre kolektívneho ducha. Len spoločnými silami, umom, skúsenosťami aj emóciami môže Kremnica napredovať. Preto je mojim heslom SPOJME SA PRE KREMNICU.

Na rozdiel od Kremnice, Žiar má zatiaľ len jedného oficiálneho kandidáta, ktorým je súčasný primátor. TU sme písali o jeho dôvodoch.

Jediným jeho možným konkuretnom je zatiaľ Norbert Nagy, ktorý ale kandidatúru len zvažuje, čítajte: Poslanec Norbert Nagy: Toto je jeden z dôvodov, prečo uvažujem o kandidatúre na primátora

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM