Barbara Dallosová Tlačové správy

Ing. Milan Žabka: Kremničania, nedajme sa už traumatizovať ťažbou zlata!

Prečítajte si názor kremnického poslanca Milana Žabku o vážnej téme, ktorá sa v Kremnici rieši už pomerne dlho.

Ilustračný obrázok k článku Ing. Milan Žabka: Kremničania, nedajme sa už traumatizovať ťažbou zlata!
Zdroj: Dnes24.sk

Priatelia, myslím, že už stačilo! Je to už dlhých a ťažkých osem rokov, počas ktorých musíme čeliť vážnym útokom proti normálnemu občianskemu spolunažívaniu. Kremnica, bola známa v minulosti ako slobodné kráľovské mesto, a najmä ako mesto tolerancie. Dnes však naše mesto mimoriadne trpí!

Nespochybňujem fakt, že Kremnica čelila vážnej hrozbe, v podobe dobývania zlata povrchovou ťažbou, dokonca s použitím kyanidového lúhovania. Všetci, však určite viete, že slovenský parlament, na návrh strany SMER-SD, kyanidové lúhovanie v septembri tohto roku jednoznačne zakázal, na celom území SR.

Áno, známe občianske združenie, stratilo svoju hračku, pomocou ktorej roky traumatizovalo hrdých Kremničanov. Rozdeľovanie, udávanie a polarizovanie spoločnosti skončilo. Ak vás bude chcieť niekto presvedčiť o opaku, NEVERTE MU! Bude to z ich strany len chabá politická kampaň, no zároveň veľmi nebezpečná. Priatelia, oni si uvedomujú jednu zo základných politických poučiek, pretože chcú vládnuť pomocou strachu!

Dnes je však už jednoduché prekuknúť ich bezduchú stratégiu a začať normálne pracovať na obnove zničeného a rozdeleného mesta. Milan Žabka.

Za obsah PR správy zodpovedá jej objednávateľ.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM