Barbara Dallosová Krimi

Jánovi (58) zo známej dediny pri Žiari pokus o útek nevyšiel: Zrámoval dve autá, sám skončil na streche!

Vyčíňanie Jána na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Janovou Lehotou skončilo pre vodiča trestným stíhaním. Ten na krátkom úseku nabúral hneď do dvoch vozidiel, v ceste však pokračoval. Nakoniec sám nezvládol riadenie.

Ilustračný obrázok k článku Jánovi (58) zo známej dediny pri Žiari pokus o útek nevyšiel: Zrámoval dve autá, sám skončil na streche!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, k udalosti došlo v pondelok (29.6.) dopoludnia okolo deviatej hodiny.

,,58-ročný Ján z obce Janova Lehota viedol vozidlo Ford Focus v smere od Žiaru nad Hronom do Janovej Lehoty. V Žiari nad Hronom na ul. SNP v mieste, kde sa zužujú jazdné pruhy, pri prechádzaní z pravého jadzného pruhu do ľavého kontaktoval vozidlo Volkswagen Caddy. Na mieste nezastal a pokračoval ďalej v jazde smerom na Janovu Lehotu, kde na kruhovom objazde kontaktoval ďalšie vozidlo Volkswagen Cobmi, pričom v jazde opäť pokračoval ďalej," opisuje vyčíňanie vodiča Fordu Kováčiková.

Uniknúť zodpovednosti za nehody, ktoré spôsobil, sa mu však nepodarilo. Ako pokračovala hovorkyňa, pri odbočke na Ábelov mlyn s vozidlom odbočil smerom do prava, kde nezvládol riadenie, zišiel vpravo mimo cestu a tam sa prevrátil.

Celková škoda, ktorú vodič spôsobil, sa podľa Kováčikovej vyšplhala na 3 000 eur, k zraneniam našťastie nedošlo. ,,Alkohol u ostatných vodičov zistený nebol, vodič Fordu odmietol dychovú skúšku aj akékoľvek iné odbery. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie a už aj vznesené obvinenie za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Prípad sa rieši v superrýchlom konaní," dodala Kováčiková.

Foto: Odťahová služba Havariatrans

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM