Martin Károly Futbal

Jarná príprava Dolnoždancov finišuje

V rámci jarnej prípravy si vyskúšali treťoligisti z Dolnej Ždane ďalšieho súpera, tento krát na domácej pôde. Padol len jeden gól.

Na vedľajšom ihrisku v Ždani sa hral dobrý futbal a hostia TJ Sokol Dolná Ždaňa predčili dokonca v rýchlosti a hlavne v zahadzovaní šancí.V 16 minúte prešiel stredom ihriska Vician uvoľnil Zvaru a ten nechytateľne obstrelil Straku a Dolnoždanci viedli nad Vráblami 1:0. Do polčasu 2× vystrelil tesne vedľa Kamas. Hostia zase 2 krát zahodili v čistej šanci Balkom, ktorý bol sám pred Grambličkom ale netrafil bránu.

Druhý polčas po prestriedaniach nič nestratil na dramatičnosti a v 55minúte vypálil tesne nad brvno Vician, Hostia sa v šanci ocitli v 64. minúte, keď prečíslili našu obranu na ľavej strane. Desať minút pred koncom Sokoli po faule na Líšku kopali pokutový kop,Liška ho ale zahodil, keď napálil do žrde. „Hostia nás mohli vytrestať v poslednej minúte, keď Sepešiho hlavičku vytlačil Packo na žrď. Veľmi dobrá generálka pred súťažou,“ komentuje zápas manažér domácich Stanislav Neuschl.

**Dolná Ždaňa-Vráble 1:0 **1:0 gol: Zvara ZOSTAVA: Gramblička /55 Packo/ Ondrejka /45 Puliš/,Sekereš,Kriv­jančin,Sámel,Pin­ka /55 Cimerman/Kamas,Se­peši,Vician,Zva­ra/60 Páleník-70 Arvaj/,Líška,

/mak/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM